#Πηνελόπη Πλάκα

Πηνελόπη Πλάκα: Ανέβασε φωτογραφίες της από όταν είχε παραπάνω κιλά – Όταν δεν είμαι καλά τρώω, έγραψε

Newside.gr
Η Πηνελόπη Πλάκα ανέβασε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό από το 2022 και άφησε ένα μήνυμα για τα κιλά που πήρε και όσα δεν της άρεσαν στο σώμα της. Μέσω Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε δύο καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την ίδια μέρα και στο ένα, έχει επισημάνει με γραμμές, τα σημεία που δεν της άρεσαν πάνω [...] Το άρθρο Πηνελόπη Πλάκα: Ανέβασε φωτογραφίες της από όταν είχε παραπάνω κιλά – Όταν δεν είμαι καλά τρώω, έγραψε εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
22:00 03/04/2024

Πηνελόπη Πλάκα: Έζησε την εμπειρία του κάμπινγκ στη Φολέγανδρο

okmag.gr
Η Πηνελόπη Πλάκα είχε πολλά χρόνια να κάτσει και να απολαύσει ολόκληρο το καλοκαίρι της απ’ άκρη σ’ άκρη. Αυτό είχε εκμυστηρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες σε ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. «Το μεταξύ φωτεινό διάστημα λέγεται ζωή» Είχα πολλά χρόνια να κάτσω. Να αράξω. Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να […] The post Πηνελόπη Πλάκα: Έζησε την εμπειρία του κάμπινγκ στη Φολέγανδρο appeared first on OK! Magazine.
16:58 07/08/2023

Η Πηνελόπη Πλάκα έχει «σκάλωμα» με τα γούρια – Ο λόγος που δεν θέλει να τα βλέπει μπροστά της

Newsbeast.gr
Τον λόγο που δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της γούρια εξήγησε η Πηνελόπη Πλάκα η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ απέναντι από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Η ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να εξομολογηθεί τις παραξενιές της. «Δεν πιστεύω να έχετε κανένα γούρι εδώ πέρα. Έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά η ζωή μου μακριά από τα γούρια. Μου είχαν χαρίσει ένα γούρι το 2012, το θυμάμαι σαν εφιάλτη. Μου πήγε πολύ άσχημα η χρονιά μετά από αυτό γούρι. Το συνέδεσα και δεν θέλω γούρι» είπε αρχικά η Πηνελόπη Πλάκα. «Αν μου δώσεις το γούρι, θα πω ευχαριστώ πάρα πολύ και λέω σε κάποιον άλλο “πάρε το γούρι στο σπίτι σου“. Δεν θέλω ού
21:02 05/05/2023

Πηνελόπη Πλάκα: Μου είχαν χαρίσει ένα γούρι το 2012, το θυμάμαι σαν εφιάλτη

Newsit
Αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Πηνελόπη Πλάκα την Παρασκευή στην ΕΡΤ. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» όπου και μίλησε για το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και τις ιδιοτροπίες της. «Δεν πιστεύω να έχετε κανένα γούρι εδώ πέρα. Έχει αρχίσει να πηγαίνει ... Περισσότερα To άρθρο Πηνελόπη Πλάκα: Μου είχαν χαρίσει ένα γούρι το 2012, το θυμάμαι σαν εφιάλτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:56 05/05/2023

Πηνελόπη Πλάκα: «Μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι, τα παιδιά είναι λίγο παραπάνω σκληρά από αυτό που πιστεύουμε»

tlife.gr
Η Πηνελόπη Πλάκα που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” βρέθηκε καλεσμένη στην To άρθρο Πηνελόπη Πλάκα: «Μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι, τα παιδιά είναι λίγο παραπάνω σκληρά από αυτό που πιστεύουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:40 05/05/2023

Πηνελόπη Πλάκα: «Μου πήγε πολύ άσχημα η χρονιά μετά από αυτό το γούρι που μου χάρισαν»

zappit.gr
Η Πηνελόπη Πλάκα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά μίλησε […] The post Πηνελόπη Πλάκα: «Μου πήγε πολύ άσχημα η χρονιά μετά από αυτό το γούρι που μου χάρισαν» appeared first on Zappit.
15:54 05/05/2023

Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι λίγο juicy, μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι»

okmag.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν» ήταν η Πηνελόπη [λάκα την Παρασκευή. Η ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για το τέλος της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». «Έκλαψα πάρα πολύ στο γύρισμα της τελευταίας σκηνής. Πέρασαν τρία χρόνια από μπροστά μου. θυμήθηκα όσα μου συνέβησαν όλα αυτά τα τρία χρόνια». […] The post Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι λίγο juicy, μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι» appeared first on OK! Magazine.
15:08 05/05/2023

Βέρα Μακρομαρίδου –Μαριλένα Ράδου: Έστειλαν ρούχα και παπούτσια στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού

okmag.gr
Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησαν οι ηθοποιοί Μαριλένα Ράδου και Βέρα Μακρομαρίδου, μαζί με άλλους συναδέλφους τους. Οι ηθοποιοί Ελένη Καστάνη, Υρώ Μανέ, Δανάη Λουκάκη, Βασίλης Αθανασόπουλος, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Όλγα Δαμάνη, Πηνελόπη Πλάκα Ευαγγελία Μουμούρη, Θεοδώρα Σιάρκου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Σάκης Τσινιάρος, Λίλα Μάρη, Γιώργος Σουξές, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Ντίνα Αβαγιαννού, Τίνα Αλεξοπούλου και Τζένη […] The post Βέρα Μακρομαρίδου –Μαριλένα Ράδου: Έστειλαν ρούχα και παπούτσια στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού appeared first on OK! Magazine.
19:18 25/04/2023

Πηνελόπη Πλάκα: Αυτός είναι ο συμπρωταγωνιστής που απολάμβανε το φιλί της στο γύρισμα

thebest.gr
Σε ερωτήσεις – πρόκληση απάντησε η Πηνελόπη Πλάκα στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τη Σοφία Τσίπα.
03:40 14/02/2023

Πηνελόπη Πλάκα: Ο συμπρωταγωνιστής που απολάμβανε το φιλί της στο γύρισμα

zappit.gr
Σε ερωτήσεις – πρόκληση απάντησε η Πηνελόπη Πλάκα στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τη Σοφία Τσίπα. Η ηθοποιός αποκάλυψε, […] The post Πηνελόπη Πλάκα: Ο συμπρωταγωνιστής που απολάμβανε το φιλί της στο γύρισμα appeared first on Zappit.
16:12 11/02/2023

Πηνελόπη Πλάκα: «Ζω με αυτό από τα 18 μου»

zappit.gr
Με αφορμή την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μίλησε η Πηνελόπη Πλάκα στο περιοδικό Hello και τον […] The post Πηνελόπη Πλάκα: «Ζω με αυτό από τα 18 μου» appeared first on Zappit.
23:56 05/02/2023

Πηνελόπη Πλάκα: «Η λογική μού λέει ότι ήταν όνειρο ενώ η αίσθηση μου διαφωνεί»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα, με αφορμή τη συνέχιση του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην […] The post Πηνελόπη Πλάκα: «Η λογική μού λέει ότι ήταν όνειρο ενώ η αίσθηση μου διαφωνεί» appeared first on Zappit.
19:12 03/02/2023

Η Πηνελόπη Πλάκα με ταξιδιωτική εκπομπή

zappit.gr
Ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει η Πηνελόπη Πλάκα, αφού σύντομα αναμένεται να την δούμε στην τηλεόραση με ένα […] The post Η Πηνελόπη Πλάκα με ταξιδιωτική εκπομπή appeared first on Zappit.
15:02 27/01/2023

Δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Πλάκα – Η συγκινητική ανάρτησή της

okmag.gr
Δύσκολες ώρες περνάει η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή ηθοποιός έχασε τον αγαπημένο της σκύλο και επικοινώνησε τα δυσάρεστα νέα δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram. «Καλό ταξίδι Νελο. Σ’αγαπάμε όλοι όσοι γνώρισες… Σύντομος ο δρόμος σου αλλα πολύ σημαντικός στη ζωή μου. Μαγικό […] The post Δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Πλάκα – Η συγκινητική ανάρτησή της appeared first on OK! Magazine.
22:56 16/12/2022

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη Φαίη Σκορδά και με παρουσίασε ως… Πηνελόπη Πλάκα»

zappit.gr
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πέρασε από το «ψυχογράφημα» στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου αποκάλυψε και μερικές άγνωστες πτυχές του εαυτού […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πήγα στη Φαίη Σκορδά και με παρουσίασε ως… Πηνελόπη Πλάκα» appeared first on Zappit.
13:56 29/11/2022

Πηνελόπη Πλάκα: Δεν πιστεύω ότι είμαστε μονογαμικά όντα – Μπορεί να συμβεί το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση

thecaller.gr
Για τις σχέσεις και την προσωπική ζωή μίλησαν- μεταξύ άλλων- η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φρατζέσκος στην εκπομπή «Δυο στη 1», στην ΕΡΤ.Για τις σχέσεις και την προσωπική ζωή μίλησαν- μεταξύ άλλων- η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φρατζέσκος στην εκπομπή «Δυο στη 1», στην ΕΡΤ.Και ενώ λοιπόν η συζήτηση πήγε στο τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, η Πηνελόπη Πλάκα είπε πως «όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή». «Δεν είναι ωραία πράγματα, αλλά μπορεί να συμβεί, καθαρίζεις […]
15:06 19/11/2022

Πηνελόπη Πλάκα: Βάζει στράπλες μαγιό και το μπouστο δεν κρατιέται

koolnews.gr
Δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες φωτογραφίσεις, αλλά όταν το κάνει δεν αφήνει περιθώρια να μην ασχοληθείς μαζί της. Η Πηνελόπη Πλάκα μπήκε ξαφνικά στην ζωή μας πριν από 10 χρόνια περίπου και από τότε κρατήθηκε γερά. Άλλες φορές μπροστά μπροστά, άλλες φορές στις άκρες του κάδρου, ίσα ίσα να φαίνεται, αλλά ήταν πάντα εκεί. Γνωστή […]
08:14 22/10/2022

Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία 3 χρόνια νομίζω ότι ζω σε ταινία τρόμου

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Πλάκα για το metoo και όχι μόνο! Σε όσα βιώνει την τελευταία τριετία καθώς και την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” της ΕΡΤ εστίασε η Πηνελόπη Πλάκα στη συνέντευξη που έδωσε στη Real life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Κατά την έναρξη της σειράς προέκυψε ... Περισσότερα To άρθρο Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία 3 χρόνια νομίζω ότι ζω σε ταινία τρόμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:02 17/08/2022

Πηνελόπη Πλάκα: «Πρέπει να ρωτάμε τους ανθρώπους αν θέλουν να παντρευτούν;»

govastileto.gr
  Η Πηνελόπη Πλάκα με αφορμή την τρίτη σεζόν της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ, παραχώρησε συνέντευξη στη Real life και αναφέρθηκε...
18:34 15/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load