Γυναίκα ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ, ήθελε να με… θάψει ζωντανή

14:02 - 17/02/2021

Στην αποκάλυψη ότι ο Θανάσης Ευθυμιάδης της έκανε μπούλινγκ κατά τη συνεργασία τους, προχώρησε η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου. Συγκεκριμένα η Δέσποινα Μοίρου υποστήριξε πως ο Θανάσης Ευθυμιάδης της έκανε μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο γιατί όπως είπε η ίδια θεωρούσε πως θα του «έτρωγε» τη δόξα. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να κλαίει! Η ηθοποιός οποία ζει στο Λος Άντζελες και έχει πάρει Oscar καλύτερης stand up comedy, σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε πως αντιμετώπισε ένα περιστατικό στο Αρχιπέλαγος, καθώς όπως είπε «Έχασα επεισόδια εξ’ αιτίας του Θανάση Ευθυμιάδη». «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμό από συναδέλφους. Όταν κάποιος χρονοτριβεί στο γύρισμα έχει φύγει, έχει απολυθεί. Δεν μπορείς να το παίξεις ντίβα εκε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναίκα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ, ήθελε να με… θάψει ζωντανή»

Στην αποκάλυψη ότι συνάδελφος της έκανε μπούλινγκ κατά τη συνεργασία τους, προχώρησε η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου. Το άρθρο Γυναίκα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μου έκανε μπούλινγκ, ήθελε να με… θάψει ζωντανή» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη