Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Ήταν εντατική

13:28 - 18/02/2021

«Είπα ότι θα κάνω το τάμα και δεν νομίζω ότι θα ξαναπερπατήσω. Θα πηγαίνω γονατιστή για να ευχαριστήσω γι’ αυτό το θαύμα» ανέφερε συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια. Το άρθρο Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Ήταν εντατική εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα με δάκρυα στα μάτια: Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα για την περιπέτεια υγείας του αδερφού της: “Τον Αύγουστο είχε μπει στη ΜΕΘ και οι γιατροί μας είπαν πως έχε λιγότερο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Σάσα Μπάστα με δάκρυα στα μάτια: Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου»

ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΘΑΥΜΑ: Συγκινημένη, η Σάσα Μπάστα διηγήθηκε την περιπέτεια υγείας που είχε ο αδερφός της και το «θαύμα» που βίωσε. «Ο αδερφός μου είναι η αδυναμία μου, το καμάρι μου. Μπορεί να είναι μεγαλύτερός μου αλλά εγώ τον προσέχω. Στα τέλη Αυγούστου αναγκαστήκαμε και μπήκαμε στη ΜΕΘ. Ο αδερφός μου παίρνει χρόνια αγωγή λόγω […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Σάσα Μπάστα: Ο Αγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου»

ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΘΑΥΜΑ: Συγκινημένη, η Σάσα Μπάστα διηγήθηκε την περιπέτεια υγείας που είχε ο αδερφός της [...] The post Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου» appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Σάσα Μπάστα: Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδερφό μου - Βίωσα ένα θαύμα

Η Σάσα Μπάστα μίλησε εμφανώς συγκινημένη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδερφός της και υποστήριξε ότι παρέμεινε στη ζωή, χάρη σε θαύμα του Αγίου Εφραίμ.Η Σάσα Μπάστα μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Happy Day και υποστήριξε ότι δέχτηκε ένα απρόσμενο θαύμα από τον Άγιο Εφραίμ. Συγκεκριμένα, είπε πως έσωσε τον αδερφό της, που ήταν στη ΜΕΘ και είχε 1% πιθανότητα να ζήσει. «Ο αδερφός μου έχει χρόνιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το καλοκαίρι είχε μπει στη ΜΕΘ στο Ασκληπιείο Βούλας και οι γιατροί μας είπαν πως έχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να ζήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι στιγμές που έχετε, ότι το θέμα είναι διαδικαστικό, δεν θα προλάβετε, απλά εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Ήταν στην εντατική και είχε 1% πιθανότητα να ζήσει»

Σάσα Μπάστα: «Ο Άγιος Εφραίμ έσωσε τον αδελφό μου από τον θάνατο – Ήταν στην εντατική και είχε 1% πιθανότητα να ζήσει» «Είπα ότι θα κάνω το τάμα και δεν νομίζω ότι θα ξαναπερπατήσω. Θα πηγαίνω γονατιστή για να ευχαριστήσω γι’ αυτό το θαύμα» ανέφερε συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023