Σε απόγνωση η Μαρία Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας

00:02 - 19/02/2021

by elisavet18/02/2021 23:2618/02/2021 23:293 Εδώ και πολλές ημέρες κάτοικοι των Βορείων Προαστίων αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε την Αττική.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σε απόγνωση η Μαρία Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου για διακοπές ρεύματος : «Τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ανάρτηση σε υψηλούς τόνους για τις βλάβες που προκάλεσε η κακοκαιρία

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αγανακτισμένη η Μαρία Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας

Η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε χιλιάδες νοικοκυριά στη Αττική με πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια να είναι για 5η μέρα χωρίς ρεύμα. Ενα από τα σπίτια που βυθίστηκαν στο σκοτάδι ήταν και αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία μέσω Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της. «Είμαι κι εγώ από αυτούς στα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας

Για πέμπτη μέρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ζεστό νερό

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η αγανάκτηση της Μαρίας Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας

Η επέλαση της Μήδειας άφησε χιλιάδες νοικοκυριά της χώρας χωρίς ρεύμα και σε πολλές περιοχές το πρόβλημα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί. Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία από την αρχή της κακοκαιρίας είναι χωρίς ρεύμα στο σπίτι της εξέφρασε την αγανάκτησή της. «Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της “Μήδειας” το σπίτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η αγανάκτηση της Μαρίας Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας – Χωρίς ρεύμα επί τρεις μέρες

Η ανάρτησή της στο Instagram Η επέλαση της Μήδειας άφησε χιλιάδες νοικοκυριά της χώρας χωρίς ρεύμα και σε πολλές περιοχές το πρόβλημα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί. Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία από την αρχή της κακοκαιρίας είναι χωρίς ρεύμα στο σπίτι της εξέφρασε την αγανάκτησή της. «Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Σε απόγνωση η Μαρία Μπακοδήμου: «Στην Εκάλη, τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Σε απόγνωση η Μαρία Μπακοδήμου: «Στην Εκάλη, τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας» Χωρίς ρεύμα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έχουν μείνει αρκετά σπίτια στα βόρεια προάστια, συμπεριλαμβανομένης και της Εκάλης, όπου μένει η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει με ανάρτησή της στο Instagram. Χιλιάδες σπίτια έχουν […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη