Λίνα Μενδώνη: «Ο Λιγνάδης μάς εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη»

13:12 - 19/02/2021

Στον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, επισημαίνοντας ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μενδώνη για Λιγνάδη: «Με εξαπάτησε με βαθιά υποκριτική τέχνη»

«Τον πιέσαμε πολύ να μας πει εάν ο ίδιος ήταν πίσω από αυτές τις φήμες. Αισθάνομαι ότι μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Λίνα Μένδώνη: Ο Λιγνάδης με εξαπάτησε με την υποκριτική του τέχνη

Πλήρη άγνοια για το ποιόν και αποποίηση κάθε ευθύνης για την τοποθέτηση του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου δηλώνει επίμονα η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»