Σκληρός με τον εαυτό του ο Τσιτσιπάς: «Έδειξα ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος για Grand Slam»

15:22 - 19/02/2021

Σκληρός με τον εαυτό του ο Τσιτσιπάς: «Έδειξα ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος για Grand Slam» 19/02/2021 Σκληρός με τον εαυτό του ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Australian Open. «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση», είπε όταν ρωτήθηκε αν είναι πιο κοντά από ποτέ σε Grand Slam ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και συνέχισε με ειλικρίνεια: «Σήμερα έδειξα ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος, ενώ ο αντίπαλός μου βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Ήταν ένα καλό ματς από την πλευρά του. Εγώ δεν έχω να πω πολλά σχετικά με Grand Slam. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον». Σε ερώτηση για το αν ένιωσε «άδειος» μετά την υπερπροσπάθεια απέν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κατακτήσω Grand Slam»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον ημιτελικό, για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον μεγάλο στόχο για το 2021

Διαβάστε το στο

Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κατακτήσω Grand Slam»

Δεν αναζήτησε δικαιολογίες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Μετά την ήττα του με 3-0 από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open τόνισε πως δεν θεωρεί εαυτόν ακόμη έτοιμο να κατακτήσει ένα Grand Slam. The post Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κατακτήσω Grand Slam» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για την κατάκτηση ενός Grand Slam»

Η αυτοκριτική του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open.Μιλώντας μετά την ήττα του από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφέρθηκε σε ορισμένα σημεία του αγώνα αλλά και στο γεγονός ότι τα αποτελέσματα σε Grand Slam του δίνουν «ώθηση και μάθημα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά, εκεί όπου θα αναμετρηθούν ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως τόνισε ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά προκειμένου να κερδίσει μεγάλα τουρνουά. Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Σήμερα έδειξα ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος, ενώ ο αντίπαλός μου βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Ή

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)