#παζλ

Νέα Mercedes-Benz CLE: Η αυτοκίνηση υποκλίνεται…

Newsauto.gr
Η νέα Mercedes CLE, συνδυάζει τις χαρακτηριστικές χάρες ενός γερμανικού πολυτελούς coupé με τη μοντέρνα γραμμή σχεδίασης της Mercedes-Benz. Η τελειοθηρική ποιότητα και η εμμονή στην ασφάλεια συμπληρώνουν το παζλ. Σχεδιαστικά πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα παραγωγής. Η σμιλευμένη σιλουέτα της νέας Mercedes CLE Coupé, χαρακτηρίζεται από ρευστές επιφάνειες με συνεχείς μεταβάσεις. Η […]
07:00 16/04/2024

Αδιανόητη απάτη με το κηδειόσημο της γυναίκας του που ζει και βασιλεύει - Η σύλληψη 42χρονου στην Κρήτη

Newsit
Η απάτη αποκαλύφθηκε και ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κρήτη. Η έρευνα συμπληρώνει τα κομμάτια στο παζλ της δράσης του… Δεν είχε το Θεό του ένας 42χρονος από τη Μεσσαρά στην Κρήτη, που όπως φαίνεται είχε κάνει συνήθεια να απευθύνεται σε ιερείς αποσπώντας τον οβολό τους για δήθεν προβλήματα υγείας, οικογενειακά και ό,τι άλλο ... Περισσότερα To άρθρο Αδιανόητη απάτη με το κηδειόσημο της γυναίκας του που ζει και βασιλεύει - Η σύλληψη 42χρονου στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 12/04/2024

Οι αλεπούδες ήταν κάποτε οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου

protagon.gr
Νέα ευρήματα στην Παταγονία έρχονται να συμπληρώσουν τα κενά σε ένα παζλ που είχε δημιουργηθεί για τις σχέσεις των αλεπούδων με τους κυνηγούς τροφοσυλλέκτες της Νότιας Αμερικής. Οπως φαίνεται, οι αλεπούδες, ελλείψει της ύπαρξης σκύλων σε διάφορες περιοχές, είχαν μετατραπεί στα κατοικίδια των τοπικών κοινοτήτων The post Οι αλεπούδες ήταν κάποτε οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου appeared first on Protagon.gr.
20:09 10/04/2024

MotoGP: Ο Κουαρταραρό μένει στη Yamaha. Τι θα γίνει με τη δορυφορική ομάδα;

Newsauto.gr
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό αποφάσισε να μείνει στη Yamaha MotoGP μέχρι το 2026. Ακόμα ένα κομμάτι του μεταγραφικού παζλ για το 2025 τοποθετήθηκε στο lineup του MotoGP. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό ανακοίνωσε ότι παραμένει στην ομάδα της Yamaha για το 2025 και το 2026 συνεχίζοντας την πορεία προς την επιστροφή στην κορυφή. Ο νεαρός Γάλλος κατάφερε να […]
23:00 05/04/2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού και ενώνει τα κομμάτια του παζλ…

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του γ κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ  Η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφροδίτη, καθώς κι ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην κουζίνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Η Άννα και […] The post Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού και ενώνει τα κομμάτια του παζλ… appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:00 05/04/2024

Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή η 4η υποψήφια – Άγριος καυγάς με Ασημίνα

Newsit
Το παζλ των υποψηφιοτήτων συμπληρώθηκε για την παραμονή τους στο Survivor θα παλέψουν οι Ιωάννα Τζαβέλλα, η Άιρα Αντομαϊτίτε, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Η τελευταία, πριν επιλεγεί για τη μονομαχία της εβδομάδας στο Survivor, ενεπλάκη, μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, σε έναν άγριο καυγά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία την κατηγόρησε ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή η 4η υποψήφια – Άγριος καυγάς με Ασημίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:00 04/04/2024

Η ψυχολόγος Έφη Σίκαλη εξηγεί γιατί ο αυτισμός μάς αφορά όλους-Ένα κομμάτι παζλ τη φορά η διαχείριση

queen.gr
Ας πάμε να κάνουμε θρύψαλα το ταμπού του αυτισμού λέγοντας αληθειες με αφορμή την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Είναι εντάξει να έχει κάποιος αυτισμό και είναι εντάξει να μην έχει manual διαχείρισης ο περίγυρος του. Γιατί οι γυναίκες εκπαιδεύονται να τον «καμουφλάρουν»; Γιατί έχουμε εκπαιδευτεί ως κοινωνία να είμαστε αγενείς; Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν διαγιγνώσκονται; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που φέρει ο αυτισμός; Η κλινική Ψυχολόγος Έφη Σίκαλη μιλά στο Queen.gr. Περισσότερα...
08:09 02/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 (VIDEO)

logiastarata.gr
Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 46 Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας.ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 (VIDEO) Η σύλληψη ενός ανθρώπου – κλειδί θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 (VIDEO) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
03:00 02/04/2024

Παγιδευμένοι: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής έρχεται στον Σταύρο μέσω τρίτου

zappit.gr
Παγιδευμένοι – Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο […] The post Παγιδευμένοι: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής έρχεται στον Σταύρο μέσω τρίτου appeared first on Zappit.
22:00 01/04/2024

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας και μια απαγωγή οδηγούν σε νέα αδιέξοδα

logiastarata.gr
Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1.   Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας. Η σύλληψη ενός ανθρώπου – κλειδί θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο για τη δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι […] The post ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Μια απόπειρα δολοφονίας και μια απαγωγή οδηγούν σε νέα αδιέξοδα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 31/03/2024

Ολυμπία Οδός: Πώς θα ολοκληρωθεί το τελευταίο τμήμα;

Newsauto.gr
Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι, για να συμπληρωθεί το παζλ στο μεγάλο οδικό άξονα της Πελοποννήσου. Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις, το επόμενο διάστημα, στο τελευταίο τμήμα της Ολυμπίας Οδού, Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η μελέτη περιλαμβάνει τρεις εναλλακτικές χαράξεις για τη διέλευση στο τμήμα του Καϊάφα. Η περιοχή του Καϊάφα είναι χαρακτηρισμένη ως […]
08:00 28/03/2024

Νations League: Η Λιθουανία νίκησε το Γιβραλτάρ και μπήκε στον όμιλο της Κύπρου...

fosonline.gr
Η Λιθουανία συμπλήρωσε το παζλ του ομίλου της Κύπρου στο ερχόμενο Nations League, μετά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ.
21:46 26/03/2024

Η Κόστα Ρίκα του Σαμόρα ολοκλήρωσε το παζλ του Κόπα Αμέρικα-Οι όμιλοι της διοργάνωσης

pressaris.gr
Μετά τον Καναδά, που νίκησε το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, το παζλ του Κόπα Αμέρικα συμπληρώθηκε με την Κόστα Ρίκα που επικράτησε 3-1 της Ονδούρας. Πλέον ο χάρτης της διοργάνωσης, που θα γίνει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου στις ΗΠΑ, σε 14 διαφορετικές πόλεις, είναι ολοκληρωμένος. Αναλυτικά οι όμιλοι: 1ος Όμιλος: Αργεντινή, Περού, Χιλή, Καναδάς 2ος Όμιλος: Μεξικό, Ισημερινός, […] The post Η Κόστα Ρίκα του Σαμόρα ολοκλήρωσε το παζλ του Κόπα Αμέρικα-Οι όμιλοι της διοργάνωσης appeared first on pressaris.gr.
13:09 24/03/2024

Συμπληρώθηκαν οι όμιλοι για το Κόπα Αμέρικα – Στον όμιλο της Βραζιλίας η… τελευταία Κόστα Ρίκα

thessports.gr
Η Κόστα Ρίκα έγινε η 16η και τελευταία ομάδα που προκρίνεται στο Κόπα Αμέρικα. Μετά τον Καναδά, που νίκησε το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, το παζλ του Κόπα Αμέρικα συμπληρώθηκε με την Κόστα Ρίκα που επικράτησε 3-1 της Ονδούρας. Πλέον ο χάρτης της διοργάνωσης, που θα γίνει από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου στις […]
10:53 24/03/2024

Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου η 4η και τελευταία υποψήφια 

Newsit
Το παζλ των υποψηφιοτήτων συμπληρώθηκε και όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στη μονομαχία. Από παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο Survivor; Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας ολοκληρώθηκε με νέα ήττα των Μπλε, την τρίτη σε τέσσερις αγώνες, που σημαίνει ότι η παραμονή στο Survivor θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις παίκτριες των πρώην Μαχητών και μιας από ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Η Μαριλίνα Βακονδίου η 4η και τελευταία υποψήφια  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:00 14/03/2024

Survivor: Γυναικεία υπόθεση οι υποψηφιότητες αυτήν την εβδομάδα

zappit.gr
Συμπληρώθηκε το παζλ των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor και φυσικά δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και τα σχόλια […] The post Survivor: Γυναικεία υπόθεση οι υποψηφιότητες αυτήν την εβδομάδα appeared first on Zappit.
01:00 14/03/2024

Champions League: Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Newsit
Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώθηκε, με το παζλ των οκτώ ομάδων που θα βρεθούν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης να έχει συμπληρωθεί. Μετά τους αγώνες ρεβάνς για τους «16» στο Champions League τα εισιτήρια για τα προημιτελικά του τουρνουά σφραγίστηκαν, με τις ομάδες που θα επιδιώξουν να προκριθούν στα ημιτελικά της κορυφαίας ... Περισσότερα To άρθρο Champions League: Οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 14/03/2024

Champions League: Ανοικτές ρεβάνς σε Βαρκελώνη και Λονδίνο

pressaris.gr
Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το «παζλ» για τα προημιτελικά του Champions League. Μετά, λοιπόν, τα εισιτήρια που έχουν τσεκάρει οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμα τέσσερα παραμένουν ανοικτά και θα δοθούν το διήμερο που αρχίζει. Δύο αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» την Τρίτη (12/3), αμφότεροι στις 22:00. Μπαρτσελόνα εναντίον Νάπολι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης […] The post Champions League: Ανοικτές ρεβάνς σε Βαρκελώνη και Λονδίνο appeared first on pressaris.gr.
10:09 12/03/2024

Πορτογαλία: Πρώτη η κεντροδεξιά – Η ακροδεξιά, το παζλ της νέας κυβέρνησης

tovima
Το κεντροδεξιό κόμμα AD δεν θα είναι σε θέση να σχηματίσει από μόνο του σταθερή κυβέρνηση στην Πορτογαλία, χωρίς τη στήριξη του ακροδεξιού Chega.
10:00 11/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load