Τούνη κορίτσι μου... επιτέλους! - Δείτε την «καυτή» φωτογραφία με το... αγόρι της (φώτο)

19:26 - 01/12/2019

Το τελευταίο διάστημα, ακούγονται πολλά σχετικά με την εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη και ειδικά με την προσωπική της ζωή. Η ίδια, αφότου, άφησε να... ειπωθούν αρκετά, αποφάσισε να κάνει το «μπαμ» και να μας αφήσει όλους «κάγκελο». Συγκεκριμένα, η Ιωάννα η Τούνη, δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά, μια άκρως ερωτική και «καυτή» φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την οποία θέλει να βάλει «τέλος» σε κάθε ανακρίβεια ή μη, σχετικά με την προσωπική της ζωή. Νομίζω, το πέτυχε. View this post on Instagram ????????????????♥ Και είναι νομίζω αλήθεια πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσω σήμερα, από το να σας δείξω μερικά παραπάνω πράγματα για εμένα!! Έχω ακούσει

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο!

Η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά. The post Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις