#Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ιωάννα Τούνη από την ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 23/04/2024

Ιωάννα Τούνη: «Ο κούκλος άνδρας μου» – Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη

tlife.gr
Τις νέες βόλτες με τον γιο τους, Πάρη, απόλαυσαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Ο κούκλος άνδρας μου» – Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Τον τσάκωσε με τα ρούχα της και τον “ξεμπρόστιασε” στο ίντερνετ η Τούνη τον Αλεξάνδρου

Newside.gr
Η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου διαφορετικό από κάθε άλλη φορά. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φοράει τα ρούχα της Ιωάννας Τούνη Ειδικότερα, η influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο καταγράφει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην κουζίνα του σπιτιού τους, να μαγειρεύει, φορώντας το πάνω μέρος της πιτζάμας [...] Το άρθρο Τον τσάκωσε με τα ρούχα της και τον “ξεμπρόστιασε” στο ίντερνετ η Τούνη τον Αλεξάνδρου εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θέλει να τις εξαφανίσει: Οι 2 φώτο της Τούνη πριν γίνει γνωστή που την καίνε

Newside.gr
Η αρκετά δημοφιλής και εντυπωσιακή inlfuencer Ι. Τούνη ήταν αγνώριστη σαν μαθήτρια και πιθανότατα τις φωτογραφίες αυτές να θέλει να τις κάψει Η Ιωάννα Τούνη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο κύκλο του “My Style Rocks”, όπου φτάνοντας μέχρι τον τελικό κέρδισε την προσοχή του κοινού. Θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές [...] Το άρθρο Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θέλει να τις εξαφανίσει: Οι 2 φώτο της Τούνη πριν γίνει γνωστή που την καίνε εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που δημοσίευσε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φορά τη μπλούζα της – «Προκαλεί την τύχη του»

tlife.gr
Μια εικόνα του Δημήτρη Αλεξάνδρου διαφορετική από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει, παρακολουθήσαμε σε ένα από To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που δημοσίευσε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φορά τη μπλούζα της – «Προκαλεί την τύχη του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 20/04/2024

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 18.4 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 19/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δώσε μου ένα φιλί»

tlife.gr
Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην Αθήνα μετά από αρκετές ημέρες που ήταν στην Θεσσαλονίκη μαζί με To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δώσε μου ένα φιλί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 16/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της Πάρης κουρεύτηκε για πρώτη φορά – Η συγκίνησή της!

govastileto.gr
Η Ιωάννα Τούνη απείχε μία ολόκληρη ημέρα από τα social media και αυτό λόγω της επέμβασης που έκανε στο στήθος της. Χθες, Τετάρτη 10/4 η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ανέβασε αναλυτικά stories για την επέμβασή της και λίγο αργότερα ένιωσε πιο περήφανη και συγκινημένη από ποτέ. Συγκεκριμένα, ο μικρός Πάρης κουρεύτηκε για πρώτη φορά και […]
19:00 11/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Το makeover μετά τη γέννηση του γιου της – Οι επεμβάσεις, η παθιασμένη γυμναστική και η μητρότητα

tlife.gr
Σε μια νέα αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση προχώρησε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer όπως To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Το makeover μετά τη γέννηση του γιου της – Οι επεμβάσεις, η παθιασμένη γυμναστική και η μητρότητα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 11/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την επέμβασή στο στήθος

thecaller.gr
Η Ιωάννα Τούνη έκανε επέμβαση για ανόρθωση στήθους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε στην Οδό Ζαρίφη 2 την αλλαγή στην εμφάνιση της συντρόφου του.Η Ιωάννα Τούνη έκανε επέμβαση για ανόρθωση στήθους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε στην Οδό Ζαρίφη 2 την αλλαγή στην εμφάνιση της συντρόφου του.Όπως ανέφερε: «Όταν παντρεύεσαι, κάνεις παιδί και οικογένεια, συναντιέσαι με τους αντίστοιχους άντρες που είναι παντρεμένοι και συνεννοείστε. Όλα τα μοιραζόμαστε με όλους, ξέρω εγώ έγινε εργονομικό, από δυάρι έγινε τριάρι. Ξέρουμε […]
18:00 10/04/2024

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση για την επέμβαση στο στήθος της – «Από δυάρι, έγινε τριάρι»

tlife.gr
Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη η οποία έκανε επέμβαση ανόρθωσης στήθους, όπως ανέφερε μέσα από To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη αντίδραση για την επέμβαση στο στήθος της – «Από δυάρι, έγινε τριάρι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 10/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Έκανε επέμβαση στήθους – Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

sinidisi.gr
Ανησυχία προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Τετάρτης 10/4 όπου έκανε μια ανάρτηση μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου
12:09 10/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Στο νοσοκομείο η influencer

govastileto.gr
Η Ιωάννα Τούνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η επιτυχημένη influencer και επιχειρηματίας ανήρτησε το πρωινό της Τετάρτης (10/4) μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την έκτακτη εξέλιξη. Μετά από αρκετά μηνύματα που δέχτηκε λόγω της χθεσινοβραδινής αποχής από τα […]
10:00 10/04/2024

Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη! (φωτό)

irafina.gr
Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η Ιωάννα Τούνη. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται. «Συμπεθέρες μου, μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα στόρυ», έγραψε στην ανάρτηση της. Η ατυχία με την πτήση και το ταξί Η Ιωάννα […]
09:46 10/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Η ατυχία που είχε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης – Τι συνέβη

govastileto.gr
Η Ιωάννα Τούνη το πρωί της Δευτέρας 8/4 πέταξε για τη Θεσσαλονίκη μαζί με το γιό της Πάρη. Κάθε ταξίδι της Ιωάννας Τούνη έχει και τις αναποδιές του, και το τελευταίο διάστημα την κυνηγούν πολλές από αυτές. Έτσι, η γνωστή influencer ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο εξιστόρησε τι ακριβώς της συνέβη. Η Ιωάννα Τούνη αφού […]
19:00 09/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Η βραδινή έξοδος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε Φουρέιρα – Ρέμο

paraskhnio.gr
Βραδιά διασκέδασης για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ιωάννα Τούνη: Η βραδινή έξοδος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε Φουρέιρα – Ρέμο εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 06/04/2024

Με αθλητικά παπούτσια πανάκριβα: «Μποτιλιάρισμα» στο κέντρο για την Ιωάννα Τούνη, σταματούσαν τα αμάξια να τη δουν

Newside.gr
Η Ιωάννα Τούνη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενη από τον ενός έτους γιο της, Πάρη Αλεξάνδρου. Η 30χρονη influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ προσπάθησε να εναρμονίσει την καθημερινότητά της με τις υποχρεώσεις που έχει. Είναι προφανές ότι η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί [...] Το άρθρο Με αθλητικά παπούτσια πανάκριβα: «Μποτιλιάρισμα» στο κέντρο για την Ιωάννα Τούνη, σταματούσαν τα αμάξια να τη δουν εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
17:00 04/04/2024

Ιωάννα Τούνη: «Για εσένα θα απαρνηθώ...» - Η ανάρτηση με τον μικρό Πάρη

mothersblog.gr
Η Ιωάννα Τούνη είναι μια καταπληκτική μαμά.Περισσότερα...
08:37 04/04/2024

Ιωάννα Τούνη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον ενός έτους γιο της, Πάρη

tlife.gr
Η Ιωάννα Τούνη, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς οι To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον ενός έτους γιο της, Πάρη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 04/04/2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτό είναι το beauty trick που έμαθε από την Ιωάννα Τούνη

govastileto.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για ακόμα μια φορά άφησε τους πάντες άφωνους στο πλατό του MasterChef. Συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξανδρος και η Βιβή έφτασαν μπροστά στους κριτές για να παρουσιάσουν το πιάτο τους, ο θείος Λεωνίδας αποκάλυψε ένα trick που έμαθε. Όσο ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούσε για το πιάτο των παικτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να […]
00:00 04/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load