Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σκηνοθέτης μου είχε κάνει κρούση σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία»

00:36 - 20/02/2021

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο After Dark κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει […] The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Σκηνοθέτης μου είχε κάνει κρούση σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Σκηνοθέτης σε ένα μάθημα, μου έκανε μια κρούση παραπάνω, έπαθα σχεδόν ναυτία

«Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα», δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καθηλώνει: Σκηνοθέτης μου έκανε κρούση σε μάθημα... έπαθα σχεδόν ναυτία

«Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα ...»

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Ο σκηνοθέτης μου έκανε κρούση στα 19 μου…Φοβήθηκα κι εξαφανίστηκα”

Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όπου μοιράστηκε την άποψή του για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος αλλά μίλησε και για την ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Ο σκηνοθέτης μου έκανε κρούση στα 19 μου…Φοβήθηκα κι εξαφανίστηκα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Σκηνοθέτης σε ένα μάθημα, μου έκανε μια κρούση παραπάνω και…»

«Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα» δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για καταγγελίες: «Σκηνοθέτης μου το έκανε σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία»

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Οι κοινωνίες έχουν πολλές βιτρίνες, μία ισχυρή βιτρίνα είναι του θεάτρου. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική κι όλοι θέλουμε να μπούμε σε αυτόν τον λαμπερό κόσμο το οποίο έχει σκοτάδι. Λίγο πριν βγεις στο φως της σκηνής, περνάς από το σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να κοιτάξει μέσα στο σκοτάδι. Αυτό […] The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης για καταγγελίες: «Σκηνοθέτης μου το έκανε σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με παρενόχλησε σπουδαίος σκηνοθέτης, έπαθα σχεδόν ναυτία

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο After Dark κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο της τέχνης αλλά και μια προσωπική εμπειρία που είχε. «Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Οι κοινωνίες έχουν πολλές βιτρίνες, μία ισχυρή βιτρίνα είναι του θεάτρου. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική κι όλοι θέλουμε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης καθηλώνει: «Σκηνοθέτης μου το έκανε σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα», είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : «Σκηνοθέτης σε ένα μάθημα, μου έκανε μια κρούση παραπάνω και…»

«Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα» δήλωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο to10.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Σκηνοθέτης μου το έκανε σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία" (video)

Καθηλώνει η εξομολόγηση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης καθηλώνει: «Σκηνοθέτης μου το έκανε σε μάθημα, έπαθα σχεδόν ναυτία»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα», είπε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο