Η απάντηση του Λιγνάδη στις δηλώσεις Μενδώδη: «Αν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος...»

01:30 - 20/02/2021

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος όπως είπε την εξαπάτησε.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Λιγνάδης : Θύελλα μετά τη δήλωση Μενδώνη περί «επικίνδυνου ανθρώπου»

Όλο το παρασκήνιο και η παρέμβαση του πρωθυπουργού

Διαβάστε το στο tanea.gr

Η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Λίνα Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος θα το κρίνει η ιστορία»

Τη δική του απάντηση, σε όσα είπε για εκείνον η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έδωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, χωρίς όμως...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Λιγνάδης απαντάει με θράσος στην Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος θα το κρίνει η ιστορία»

Δημήτρης Λιγνάδης απαντάει με θράσος στην Μενδώνη: «Αν είμαι επικίνδυνος θα το κρίνει η ιστορία» Μπορεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να εξαπέλυσε επίθεση κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο εκείνος επέλεξε να μη στραφεί εναντίον της. Σημειώνεται ότι νωρίτερα η υπουργός –σε ένα κακοστημένο σόου στο οποίο αρνήθηκε να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη– χαρακτήρισε τον τέως διευθυντή […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων