Μαρία Μπεκατώρου: “Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά αυτές τις ημέρες…”

10:23 - 21/02/2021

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε, μεταξύ To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: “Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά αυτές τις ημέρες…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπεκατώρου: “Έχω πονέσει βαθιά με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες”

Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για όλες τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: “Έχω πονέσει βαθιά με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρία Μπεκατώρου : Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά αυτές τις ημέρες

«Ο δρόμος που άνοιξαν οι άνθρωποι που μίλησαν είναι σημαντικός, γιατί πλέον υπάρχει φόβος και όλοι αυτοί που έκαναν αυτό το μεγάλο κακό δεν θα το επαναλάβουν», σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου

Διαβάστε το στο

Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται – «Έχω κλάψει πάρα πολύ με αυτά που ακούω»

Από καρδιάς μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε, μέσα […] The post Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται – «Έχω κλάψει πάρα πολύ με αυτά που ακούω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαρία Μπεκατώρου: Έκλαψα πάρα πολύ και έχω πόνεσα βαθιά. Πίστεψαν ότι είμαι αδύναμη

Μαρία Μπεκατώρου: Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Μπεκατώρου: Έκλαψα πάρα πολύ και έχω πόνεσα βαθιά. Πίστεψαν ότι είμαι αδύναμη

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρία Μπεκατώρου: Έχω κλάψει πάρα πολύ με αυτά που ακούω

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για όλες τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο της Τέχνης και πόσο έχει στενοχωρηθεί με αυτήν την κατάσταση.Συνέντευξη στη Real life έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου όπου αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο «τσουνάμι» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο. «Είναι πολύ σοβαρό θέμα και πιστεύω πως πρέπει να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης», αναφέρει η Μαρία Μπεκατώρου, σχολιάζοντας τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, στο χώρο του θεάτρου. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια τόνισε ότι «ο δρόμος που άνοιξαν οι άνθρωποι που μίλησαν είναι σημαντικός, γιατί πλέον υπάρχει φόβος και ό

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της