Mad Clip: Η απάντηση του ράπερ για την καταδίωξη από τη ΔΙ.Α.Σ (video)

12:20 - 21/02/2021

Βίντεο ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο γνωστός ράπερ Mad Clip, εξηγώντας τι έγινε το βράδυ της σύλληψής του από άνδρες της ΔΙ.Α.Σ. καθώς όπως έγινε γνωστό δεν σταμάτησε για έλεγχο και φέρεται να παραβίασε κόκκινα φανάρια κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. “Θα πούμε ποια γεγονότα είναι αλήθεια και ποια ψέματα”. Παραδέχεται ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mad Clip: “Είμαι γκαζάκιας” – Η απάντηση του ράπερ για την καταδίωξη από τη ΔΙ.Α.Σ (ΒΙΝΤΕΟ)

“Θα πούμε ποια γεγονότα είναι αλήθεια και ποια ψέματα”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι “είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα… Σωστό ή λάθος, θα το κρίνει όποιος το κρίνει… Είμαι γκαζάκιας, μου αρέσει η μ@@@@@α να την κάνω. Έτρεχα ναι… με κυνηγούσε το περιπολικό και επειδή το αυτοκίνητό μου είναι γρήγορο, ξέφυγα. Όταν βγήκα στην έξοδο […] The post Mad Clip: “Είμαι γκαζάκιας” – Η απάντηση του ράπερ για την καταδίωξη από τη ΔΙ.Α.Σ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Mad Clip - Η απάντηση του ράπερ για την καταδίωξη από τη ΔΙ.Α.Σ

"Είμαι κοντράκιας, μου αρέσει η ταχύτητα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”