#Mad Clip

Mad Clip: Η αδερφή του, Άσπα απαντά σε όσους λένε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του αδερφού της

tlife.gr
Για την απόφασή της να ακολουθήσει τα βήματα του αδερφού της, MadClip στη μουσική μίλησε η To άρθρο Mad Clip: Η αδερφή του, Άσπα απαντά σε όσους λένε ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του αδερφού της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 22/10/2023

Mad Clip: Άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο στον τάφο του ράπερ

empisteutiko.gr
Έκλεψαν από τον τάφο του Mad Clip τα γυαλιά του και ένα αυτοκίνητο μινιατούρα. Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν όσοι επισκέφθηκαν τον τάφο του διάσημου ράπερ Mad Clip, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open άγνωστοι βρέθηκαν στον τάφο του γνωστού καλλιτέχνη και έκλεψαν τα γυαλιά που φορούσε καθώς και ένα […] The post Mad Clip: Άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο στον τάφο του ράπερ appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 14/10/2023

Άγνωστοι έκαναν πλιάτσικο στον τάφο του Mad Clip: Έκλεψαν γυαλιά και ένα αυτοκίνητο μινιατούρα

agrinionews.gr
Άγνωστοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου ετάφη ο Mad Clip και έκλεψαν τα χαρακτηριστικά γυαλιά του διάσημου ράπερ ενώ πήραν και ένα αυτοκίνητο μινιατούρα που βρίσκονταν στον τάφο. Δύο χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό χαμό του διάσημου ράπερ Mad Clip. Ο άτυχος καλλιτέχνης έχασε την ζωή του μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Επί τόπου» άγνωστοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο, όπου έχει ταφεί ο ράπερ και άρπαξαν τα γυαλιά που φορούσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ενώ και ένα αυτοκίνητο μινιατούρα.
19:46 14/10/2023

Αστυνομικοί σε μπλόκο ελέγχουν τα ηχεία ενός Ι.Χ παίζοντας το «θέλω κότερα» του Mad Clip (vid)

Gazzetta
Υπό τους ήχους της τραπ μουσικής έγινε ο έλεγχος της αστυνομίας σε συγκεκριμένο όχημα.
13:00 06/10/2023

Το μοιραίο αυτοκίνητο του Mad Clip

Newsauto.gr
Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν, από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τράπερ, Mad Clip. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο της Λεωφόρου Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, όπου είχε σημειωθεί το δυστύχημα. Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, σε ηλικία μόλις 34 ετών σε έναν τραγικό τροχαίο. […] The post Το μοιραίο αυτοκίνητο του Mad Clip appeared first on NewsAuto.gr.
21:00 02/09/2023

Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Mad Clip

okmag.gr
Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου του 2021 ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη δημιουργώντας πόνο και θλίψη στους συγγενείς αλλά και στους φίλους του. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανήρτησαν λίγα λόγια για εκείνον όπως και η Ελένη Φουρέιρα που όπως είχε πει σε συναυλία της, ήταν από τους καλύτερους […] The post Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Mad Clip appeared first on OK! Magazine.
16:58 02/09/2023

Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε για τα 2 από τον θάνατό του – Δείτε τα βίντεο

lamianow.gr
Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον τράπερ, Mad Clip. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο της Λεωφόρου Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, όπου είχε σημειωθεί το δυστύχημα. Σχετικά βίντεο αναρτήθηκαν στα social media από τους θαυμαστές του τραγουδιστή, μεταξύ των οποίων και ο επίσης τράπερ, FY, που δημοσίευσε […] The post Mad Clip: Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε για τα 2 από τον θάνατό του – Δείτε τα βίντεο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
13:37 02/09/2023

Άσπα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip

okmag.gr
Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν το νήμα της ζωής του τράπερ Mad Clip κόπηκε απότομα σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Η αδελφή του Άσπα τον θυμάται γράφοντας λόγια που συγκινούν και εύχεται να είναι χαρούμενος για εκείνη. «Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. […] The post Άσπα: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip appeared first on OK! Magazine.
10:58 02/09/2023

Mad Clip: Δυο χρόνια από τον θάνατό του – Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

tlife.gr
Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021, όταν ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ To άρθρο Mad Clip: Δυο χρόνια από τον θάνατό του – Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 02/09/2023

MasterChef: Η Μαρία τραπάρει σε στίχους Mad Clip και ο Αλέξανδρος σαρκάζει – «Του χρόνου σε καμιά συμμορία στη Νέα Υόρκη σε βλέπω»

Newsbeast.gr
Οι ημιτελικοί του MasterChef ξεκίνησαν και στο επεισόδιο της Τρίτης (23/5) δεν είχαμε δοκιμασία αποχώρησης, αλλά δύο δοκιμασίες μέσα από τις οποίες ένας παίκτης θα έπαιρνε το πρώτο εισιτήριο της τελικής τριάδας. Η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσιγκάκος και ο Νίκος Τράκας είναι η top 5άδα του διαγωνισμού μαγειρικής και μετά την πρώτη δοκιμασία του Follow the chef, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας προχώρησαν σε πιάτο αντιγραφής του Γιάννη Λουκάκου. «Θεωρώ τα πιάτα σας ισάξια, ωστόσο υπήρχε ένα τεχνικό λάθος που διαφοροποίησε την τελική μου βαθμολογία» είπε ο επίτιμος καλεσμένος σεφ και ο νικητής του Silver Award ήταν εκείνος που πρώτος πέρασε στους τρει
05:40 24/05/2023

Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ, είχα κόλλημα με το Κότερα του Mad Clip»

zappit.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Γωγώ Τσαμπά. Η γνωστή τραγουδίστρια της δημοτικής μουσικής αναφέρεται στις […] The post Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ, είχα κόλλημα με το Κότερα του Mad Clip» appeared first on Zappit.
08:48 19/04/2023

Ράδιο Αρβύλα: Πάντρεψε την τραπ με το ρεμπέτικο και το «Madame» με τη «Φραγκοσυριανή» και το αποτέλεσμα ήταν επικό

Newsbeast.gr
Στο επεισόδιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» που μεταδόθηκε την Πέμπτη (23/3) από τη συχνότητα του ANT1, ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να κάνουν μια… μίξη μουσικών ειδών και «ζευγάρωσαν» την τραπ με το ρεμπέτικο και το μπουζούκι. Ορμώμενο από τις δηλώσεις του μουσικοσυνθέτη, Θάναση Πολυκανδριώτη, που τόνισε πως έχει σκεφτεί να φτιάξει ένα τραπ τραγούδι υπό την υπόκρουση μπουζουκιού, το «Ράδιο Αρβύλα» έκανε την επιθυμία του διάσημου καλλιτέχνη, πράξη και το αποτέλεσμα ήταν επικά αστείο. Έτσι, η κατά φαντασίαν δισκογραφική εταιρία «Ράδιο Αρβύλα classics» παρουσίασε το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «Το τραπ το τελευταίο». Σε αυτό «παντρεύονται» μεγάλες επιτυχίες και
02:32 24/03/2023

Άσπα: "Η μητέρα μου μετά την απώλεια του Mad Clip προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού"

patrasevents.gr
"Δεν μπορούμε άλλωστε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που συνέβη"
07:46 12/03/2023

Άσπα: «Η μητέρα μου μετά την απώλεια του Mad Clip προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού»

zappit.gr
Η Άσπα έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την απώλεια του αδερφού της, Mad Clip. […] The post Άσπα: «Η μητέρα μου μετά την απώλεια του Mad Clip προσπαθεί να συνεχίσει με τη βοήθεια ειδικού» appeared first on Zappit.
14:12 10/03/2023

Άσπα: «Δεν προσπάθησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τίποτα σε σχέση με τον αδελφό μου Mad Clip»

zappit.gr
Η Άσπα έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκάρα και μίλησε για τον αδερφό της Mad Clip και τα […] The post Άσπα: «Δεν προσπάθησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τίποτα σε σχέση με τον αδελφό μου Mad Clip» appeared first on Zappit.
00:14 09/02/2023

Άσπα: «Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων»

govastileto.gr
Η Άσπα έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τον αδερφό της Mad Clip, ενώ απάντησε αν θα έκανε κάποια αισθητική επέμβαση. Τώρα που ασχολείσαι με το τραγούδι δίνεις περισσότερη έμφαση στην εικόνα σου; Σίγουρα η εμφάνιση ενός καλλιτέχνη παίζει ρόλο. Τις καθημερινές θα με δεις με τις φόρμες μου και άβαφη. Μου […]
22:04 08/02/2023

Άσπα: «Δεν αποκλείω το να κάνω πλαστική επέμβαση στη μύτη» λέει η αδελφή του Mad Clip

ProtoThema.gr
«Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων» αποκάλυψε η 29χρονη 
21:14 06/02/2023

Άσπα: Η καρμική σχέση με την Πάολα

okmag.gr
Η 29χρονη καλλιτέχνιδα από το δυναμικό της Golden Records και της Μinos EMI κυκλοφόρησε το τέταρτο single της «Παλιές φωτογραφίες» και μιλάει στο ΟΚ! για την απώλεια του αδελφού της Mad Clip αλλά και την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα. Μάλιστα, η Άσπα έχει την τύχη να εμφανιστεί με την Πάολα και τον Γιάννη Πλούταρχο. […] The post Άσπα: Η καρμική σχέση με την Πάολα appeared first on OK! Magazine.
15:00 05/02/2023

Συγκινεί η Άσπα για τον αδελφό της Mad Clip: «Δεν είναι εύκολο να ακούω τραγούδια του»

aek1924.gr
Η Άσπα, αδελφή του Mad Clip, παραδέχεται σε συνέντευξή της πως είναι πολύ δύσκολο ακόμα να συνηθίσει στην απώλειά του μετά τον ξαφνικό θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα.  Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» με την είδηση ότι στην Porche που έγινε μία άμορφη μάζα σε σημείο της παραλιακής μετά από τρελή πορεία που […] The post Συγκινεί η Άσπα για τον αδελφό της Mad Clip: «Δεν είναι εύκολο να ακούω τραγούδια του» appeared first on AEK1924.gr.
14:22 04/02/2023

Άσπα για Μad Clip: «Μακάρι να μην έχανα ποτέ τον αδελφό μου και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια»

okmag.gr
Η 29χρονη καλλιτέχνιδα από το δυναμικό της Golden Records και της Μinos EMI κυκλοφόρησε το τέταρτο single της «Παλιές φωτογραφίες». Τώρα η Άσπα μιλάει στο ΟΚ! για την απώλεια του αδελφού της Mad Clip αλλά και την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα. Έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο το γεγονός πως ο αδελφός […] The post Άσπα για Μad Clip: «Μακάρι να μην έχανα ποτέ τον αδελφό μου και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια» appeared first on OK! Magazine.
13:06 04/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load