The Voice: Η ανακοίνωση του Σάκη στην παίκτρια που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας-Συγκίνηση στο πλατό
22:53 - 01/12/2019
The Voice: Συγκίνηση στο πλατό! Μας συγκίνησε ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής και coach αφού άκουσε και πάλι τη Βάλια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στη σκηνή σε αυτό το battle, έκανε μια ανακοίνωση που μας για μια ακόμη φορά μας έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. «Ευελπιστώ του χρόνου να κάνω τα […]
The post The Voice: Η ανακοίνωση του Σάκη στην παίκτρια που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας-Συγκίνηση στο πλατό appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα παίκτριας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας
Η συγκινητική πρόταση του Σάκη Ρουβά σε παίκτρια του ριάλιτι που έχει πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές
Διαβάστε το στο The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα παίκτριας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας
Πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές αντιμετωπίζει μία παίκτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Βάλια, η οποία ανέβηκε και σήμερα στη σκηνή του The Voice δίνοντας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grThe Voice: Ο Σάκης Ρουβάς θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα παίκτριας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας
Πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές αντιμετωπίζει μία παίκτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Βάλια, η οποία ανέβηκε και σήμερα στη σκηνή του The Voice δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στα Battles. Όταν η εμφάνιση των δύο κοριτσιών τελείωσε, ο κριτής και coach των παικτριών είπε στη Βάλια ότι «πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω […]
The post The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα παίκτριας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.grThe Voice: Η ανακοίνωση του Ρουβά στην παίκτρια που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας-Συγκίνηση στο πλατό
Μας συγκίνησε ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής και coach αφού άκουσε και πάλι τη Βάλια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στη σκηνή σε αυτό το battle, έκανε μια ανακοίνωση που μας για μια ακόμη φορά μας έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. «Ευελπιστώ του χρόνου να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Θέλω […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr