Survivor 2021: Δεν κάνει η Ανθή, πεινάμε, θα μείνουν μόνο τα κόκκαλά μας στο τέλος

23:09 - 21/02/2021

Με την Ανθή Σαλαγκούδη τα έβαλε άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 2021.Ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την Ανθή Σαλαγκούδη για το γεγονός ότι δεν αποδίδει αγωνιστικά αλλά και δεν προσφέρει τόσο στις δουλειές της καλύβας της ομάδας στο Survivor 2021. Κάποια στιγμή έβαλε στην συζήτηση και τον πατέρα της Ανθής που παλιότερα ήταν πολιτικός: «Δεν ήσουν στενοχωρημένη με την αποχώρηση του Περικλή…Γελούσες.. Όχι αυτά σε εμένα, να ντρέπομαι για ποιο λόγο; Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή κάποιοι την γλείφουν… Λέω αυτά που βλέπω… Δεν θα φοβηθώ να πω την γνώμη μου επειδή ανεβάζεις τον τόνο της φωνής σου ή επειδή κατάφερες να παραμείνεις. Μου είπε ότι θα με τελειώσει αλλά δεν την φοβάμαι επειδ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά