#Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη & Κοσμάς Κουμιανός: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη – Οι κοινές τους φωτογραφίες

govastileto.gr
Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz. Στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους και απέφευγαν τη δημοσιότητα, τώρα όμως χαλάρωσαν και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Το όμορφο ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και μέσα από το Instagram είδαμε στιγμιότυπα από το υπερατλαντικό ταξίδι τους. […]
09:00 04/04/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: Στη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της - Οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους

thetoc.gr
Χαμογελαστή η Ανθή Σαλαγκούδη ποζάρει με τον σύντροφό της - Μαζί στη Νέα Υόρκη.
20:09 03/04/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν κάναμε infotainment όπως το είχα στο μυαλό μου, είμαστε τελείως διαφορετικά υλικά»

zappit.gr
Με αφορμή το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει στο Attica Tv, η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν κάναμε infotainment όπως το είχα στο μυαλό μου, είμαστε τελείως διαφορετικά υλικά» appeared first on Zappit.
23:00 30/03/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω καριέρα επειδή δεν λέω καλά το ρο»

zappit.gr
Η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο με αφορμή την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω καριέρα επειδή δεν λέω καλά το ρο» appeared first on Zappit.
23:00 29/03/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο δελτίο ειδήσεων νιώθω πολύ περισσότερο ο εαυτός μου»

zappit.gr
Με αφορμή την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στο Attica Tv, η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Στο δελτίο ειδήσεων νιώθω πολύ περισσότερο ο εαυτός μου» appeared first on Zappit.
01:00 29/03/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου ούτε είχε πολιτική δύναμη τότε, ούτε ήταν συστημικός»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε και για το […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου ούτε είχε πολιτική δύναμη τότε, ούτε ήταν συστημικός» appeared first on Zappit.
09:00 27/03/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: Η αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο Κοσμά Κουμιανό

tlife.gr
Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για τη συνεργασία της με το AtticaTv To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: Η αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο Κοσμά Κουμιανό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 06/03/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεχόμουν απειλές όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεχόμουν απειλές όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ» appeared first on Zappit.
01:00 03/03/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν μπορώ να είμαι δογματική σχετικά με την οικογένεια και την μορφή της

Newsbeast.gr
Το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει νιώσει την ανάγκη να γίνει μητέρα εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι της Τετάρτης (07/02). Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή στην ενημέρωση αλλά και την απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων. Ειδικότερα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε πως «το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Δεν με είχα σκεφτεί μέχρι τότε σε δελτίο ειδήσεων οπότε αυτό με ιντρίγκαρε στην πορεία ακόμα περισσότερο. Όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι, απ΄ ότι έχω κάνει είναι αυτό που αισθάνομαι καλύτερα και μου ταιριάζει περισσότερο. Έχω γίνει τζάνκι τ
00:00 08/02/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες ως τεκνοποιητική μηχανή»

tlife.gr
Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες ως τεκνοποιητική μηχανή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 07/02/2024

Survivor 2024: Τα έβαλε με όλους και τον... πέταξαν στον τάκο - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Η εξομολόγηση του Λαμάι για τον γιο του, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο «γλίτσας», το παιχνίδι της Καραϊβικής και η μάχη για την 2η ασυλία
02:00 30/01/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Κοσμά Κουμιανό

govastileto.gr
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Ανθή Σαλαγκούδη καθώς όπως όλα δείχνουν είναι σε σχέση με τον φωτογράφο, Κοσμά Κουμιανό. Την αποκάλυψη του νέου ειδυλλίου έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο οποίος υποστήριξε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Κοσμάς Κουμιανός χρειάστηκε να φωτογραφίσει την Ανθή Σαλαγκούδη για επαγγελματικούς λόγους. Η Ανθή Σαλαγκούδη […]
14:00 29/01/2024

Καστανόξανθος κούκλος, σωματαράς: Ο νέος σύντροφος της Ανθής Σαλαγκούδη μοιάζει με μοντέλο

Newside.gr
Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη έχει βρει ξανά τον έρωτα της και είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν ο […] Το άρθρο Καστανόξανθος κούκλος, σωματαράς: Ο νέος σύντροφος της Ανθής Σαλαγκούδη μοιάζει με μοντέλο εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
14:00 29/01/2024

H Ανθή Σαλαγκούδη και ο γνωστός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

govastileto.gr
Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ανθή Σαλαγκούδη καθώς όπως όλα δείχνουν είναι σε σχέση με τον φωτογράφο, Κοσμά Κουμιανό. Την αποκάλυψη του νέου ειδυλλίου έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» το πρωί της Πέμπτης. Συγκεκριμένα όπως είπε ο δημοσιογράφος, όλα ξεκίνησαν όταν ο Κοσμάς Κουμιανός χρειάστηκε να […]
14:00 25/01/2024

Ανθή Σαλαγκούδη: Περνάει καλά στη δουλειαά και… το δείχνει

koolnews.gr
Περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω..???? ΣΚ στη δουλειά, σχολίασε η δημοσιογράφος συνοδεύοντας τις φωτογραφίες της από τη δουλειά! Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι δημοσιογράφος με αρκετά χρόνια πορείας στην τηλεόραση χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει ποτέ παρουσιάστρια σε εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση στην ψυχαγωγία για να γίνει ευρύτερα γνωστή! Χρειάστηκε η συμμετοχή της […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: Περνάει καλά στη δουλειαά και… το δείχνει appeared first on Koolnews.gr.
10:58 14/11/2023

Ανθή Σαλαγκούδη: Πρεμιέρα στα λευκά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica Tv

zappit.gr
Την παρθενική της εμφάνιση στην παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων είχε η Ανθή Σαλαγκούδη τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το […] The post Ανθή Σαλαγκούδη: Πρεμιέρα στα λευκά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica Tv appeared first on Zappit.
00:00 10/09/2023

H Ανθή Σαλαγκούδη αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετά την αποχώρησή της από το Action 24

govastileto.gr
Το νέο της επαγγελματικό βήμα ανακοίνωσε η Ανθή Σαλαγκούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor το απόγευμα της Τετάρτης 6/9 ανακοίνωσε πως πλέον ανήκει στο δυναμικό του Attica TV, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κάνει πρόβες για την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων. Η Ανθή Σαλαγκούδη που την […]
21:00 08/09/2023

Ανθή Σαλαγκούδη: Παρουσιάστρια σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετά την αποχώρησή της από το Action 24 – Φωτογραφία

tlife.gr
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα η To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: Παρουσιάστρια σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετά την αποχώρησή της από το Action 24 – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 07/09/2023

Survivor Ελλάδας: Προβληματισμένη στη Χαλκιδική, με λευκό ολόσωμο μαγιό η Ανθή Σαλαγκούδη. Θα πάει στο ριάλιτι;

koolnews.gr
Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια την οποία ο περισσότερος κόσμος έμαθε μέσα από τη συμμετοχή της του Survivor Ελλάδας το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Από τις χειρότερες παίκτριες αγωνιστικά η Ανθή κατάφερε ωστόσο να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου με τις γκριμάτσες και την προσωπικότητά της. Πέφτει της έγινε πρόταση από την […] The post Survivor Ελλάδας: Προβληματισμένη στη Χαλκιδική, με λευκό ολόσωμο μαγιό η Ανθή Σαλαγκούδη. Θα πάει στο ριάλιτι; appeared first on Koolnews.gr.
12:58 16/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load