Μπερτόλιο : «Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρογλου»

00:00 - 22/02/2021

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον Έλληνα επιθετικό που άνοιξε λογαριασμό με τον Άρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπερτόγλιο: «Πιστεύαμε στο γκολ»

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έκανε λόγο για πίστη στο γκολ του Άρη με τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Διαβάστε το στο

Μπόλονι: «Την τύχη πρέπει να την προκαλείς»

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Λάζλο Μπόλονι ούτε στις απουσίες…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπερτόλιο: «Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρογλου»

Μπερτόλιο: «Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρογλου» 22/02/2021 Ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ο Φακούντο Μπερτόλιο με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον Έλληνα επιθετικό, αλλά και στην εμφάνιση της ομάδας του.  Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για την αναμέτρηση: «Ήταν πολύ δύσκολη. Πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε γκολ. Είδα το πέναλτι από τον πάγκο. Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρογλου. Το ήθελε πολύ. Πίστευα ότι θα το βάλει, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης. Έχουν χάσει πέναλτι βέβαια παίκτες όπως ο Μαραντόνα, αλλά ήμουν σίγουρος». Για το παιχνίδι κυπέλλου: «Είναι δύσκολο να περιορίσεις τους

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)