#Μήτρογλου

Μήτρογλου: Ομάδα από την Αυστραλία ανακοίνωσε τον Έλληνα φορ για… λίγες ώρες

pressaris.gr
Την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου ανακοίνωσε η αυστραλιανή ομάδα Νόρθκοουτ Σίτι, προτού όμως ξεκαθαρίσει ότι μπήκε απλώς για μερικές ώρες στο... mood της Πρωταπριλιάς. The post Μήτρογλου: Ομάδα από την Αυστραλία ανακοίνωσε τον Έλληνα φορ για… λίγες ώρες appeared first on pressaris.gr.
16:09 01/04/2024

Μήτρογλου: Η σκληρή του προπόνηση με το τσιγάρο στο αυτί

pagenews.gr
Ο Κώστας Μήτρογλου έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν
11:46 12/07/2023

Άρης: Εξοφλήθηκε ο Μήτρογλου, κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

onsports.gr
Άρης: Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ξεμπέρδεψε με την οφειλή προς…
23:17 29/06/2023

Στα ερασιτεχνικά της Γερμανίας ο Μήτρογλου

sportime.gr
ο 36χρονος φορ συμφώνησε με την SV Scherpenberg που επίσης συμμετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
13:46 29/06/2023

Άρης: Οι σίγουροι του ρόστερ μετά και τη φυγή Ενκουλού και ο λόγος που ο Μήτρογλου δεν προκαλεί ανησυχία

sportime.gr
Πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα στο ρόστερ του Άρη, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ενκουλού - Ρυθμίζεται άμεσα το θέμα του Μήτρογλου. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
18:46 20/06/2023

Αφαίρεση βαθμών για Άρη!

sportstonoto.gr
Το αίτημα ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Κώστα Μήτρογλου προς τον Άρη για την οφειλή ύψους 350.000 ευρώ έκανε δεκτό η ΕΠΟ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου […]
16:46 20/06/2023

Η θέση της ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση Μήτρογλου

filathlos.gr
Η θέση της ΠΑΕ Άρης για την υπόθεση Μήτρογλου 20/06/2023 Άμεση ήταν η τοποθέτηση του Άρη για την υπόθεση Μήτρογλου, καθώς από την Αλκμήνης ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια ανησυχία και πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας θα έχει εξοφληθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μάλιστα, αφήνουν αιχμές προς τον Μήτρογλου, υπογραμμίζοντας ότι «ήδη έχει εισπράξει ένα μεγάλο μέρος». Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο έγινε γνωστό πως η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Κώστα Μήτρογλου προς τον Άρη για τις οφειλές που υπάρχουν στον Έλληνα επιθετικό.
15:46 20/06/2023

Άρης: Ενεργοποιείται η αφαίρεση βαθμών για Μήτρογλου – Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ

thessports.gr
Το αίτημα ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Κώστα Μήτρογλου προς τον Άρη για τις οφειλές που υπάρχουν στον Έλληνα επιθετικόέκανε δεκτό η ΕΠΟ – Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν ότι θα εξοφληθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Υπενθυμίζεται πως στις 11 Απριλίου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε δικαιώσει τον πρώην επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» […] The post Άρης: Ενεργοποιείται η αφαίρεση βαθμών για Μήτρογλου – Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ first appeared on ThesSports.
14:53 20/06/2023

Μήτρογλου: «Έζησα μεγάλες στιγμές στη Μπενφίκα»

tromaktiko.gr
Πρώτο θέμα στην εφημερίδα «Α’ Bola» της Πορτογαλίας έγινε σήμερα ο Κώστας Μήτρογλου για τη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το Κυριακάτικο (21/5) ντέρμπι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Μπενφίκα, ένα παιχνίδι που ίσως οι «αετοί της Λισαβόνας» εξασφαλίσουν τον τίτλο, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της Primeira Liga. Έχουν περάσει περισσότερα από επτά […] The post Μήτρογλου: «Έζησα μεγάλες στιγμές στη Μπενφίκα» appeared first on Tromaktiko.gr.
21:02 17/05/2023

Προθεσμία Άρη για Μήτρογλου

thessports.gr
Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση της προσφυγής του Κώστα Μήτρογλου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν και πήραν προθεσμία ως τη Δευτέρα για να καταθέσει υπόμνημα στο διαιτητικό. Με αυτή την κίνηση οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κερδίσουν χρόνο στην υπόθεση του πρώην επιθετικού της ομάδας, στον οποίο, έχουν καταβληθεί ακόμη 100.000 […] The post Προθεσμία Άρη για Μήτρογλου first appeared on ThesSports.
22:24 11/05/2023

Άρης: Νέα παράταση για Μήτρογλου

thessports.gr
Σε νέα παράταση οδηγήθηκε η εκδίκαση της αίτησης του Κώστα Μήτρογλου, για την εξόφληση του από την ΠΑΕ Άρης. Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση αναβλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, και η εκδίκαση της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11/5. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην επιθετικός του Άρη ζητά την ενεργοποίηση της επιβολής ποινών στους «κιτρινόμαυρους».   The post Άρης: Νέα παράταση για Μήτρογλου first appeared on ThesSports.
19:54 09/05/2023

Νέα παράταση στην εκδίκαση της υπόθεσης Μήτρογλου και Άρη

filathlos.gr
Νέα παράταση στην εκδίκαση της υπόθεσης Μήτρογλου και Άρη 09/05/2023 Η αίτηση που κατέθεσε ο Κώστας Μήτρογλου για την εξόφληση των οφειλομένων του από την ΠΑΕ Άρης  επρόκειτο να εξεταστεί σήμερα  από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη/ Υπενθυμίζουμε πως ο Κώστας Μήτρογλου κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης για την ολόκληρη εξόφληση των 350.000 ευρώ. Υπήρξαν στην συνέχεια συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές με την ΠΑΕ Άρης να καταβάλλει το 30% του ποσού, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν ανένδοτη ζητώντας την καταβολή του συνολικού ποσού.  
19:46 09/05/2023

Άρης : Επιμένει για επιβολή ποινών ο Μήτρογλου!

thessports.gr
Νέα αίτηση επιβολής ποινών του Κώστα Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης! Επιμένει ο 35χρονος επιθετικός στη δικαστική διαμάχη του με τους Κίτρινους, για τα χρήματα που του οφείλονται. Ο “Μητρογκόλ” έκανε νέα αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της ΠΑΕ Άρης, ζητώντας την επιβολή ποινών. Επιπλέον υπάρχουν ακόμα 13 υποθέσεις που αφορούν ομάδες της […] The post Άρης : Επιμένει για επιβολή ποινών ο Μήτρογλου! first appeared on ThesSports.
16:06 09/05/2023

«Κυνηγάει» τον Άρη ο Μήτρογλου

filathlos.gr
«Κυνηγάει» τον Άρη ο Μήτρογλου 09/05/2023 Επιμένει ο Κώστας Μήτρογλου στη δικαστική διαμάχη του με την ΠΑΕ Άρης για τα χρήματα που του οφείλονται. Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε νέα αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά των κίτρινων, ζητώντας την επιβολή ποινών. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμα 13 υποθέσεις που αφορούν ομάδες της Super League 2. Αναλυτικά οι υποθέσεις που θα εκδικαστούν: Ώρα 16:00 – Μονομελές: 1. Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΚΟΥΡΖΙΝΤΕΡ ΣΙΝΓΚ κατά της ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 2. Αίτηση επιβολής ποινών του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΓΚΟΖΗ κατά της ΠΑΕ Α.Σ. ΗΜΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 3. Αίτησ
14:40 09/05/2023

Στα άκρα ο Μήτρογλου: Ζητά εφάπαξ το ποσό που του οφείλει ο Άρης αν και του έχουν καταβληθεί οι δόσεις

to10.gr
Ο Κώστας Μήτρογλου κατέθεσε αίτημα για την ενεργοποίηση των ποινών κατά του Άρη, με τους «κίτρινους» να είναι καθησυχαστικοί.
22:23 24/04/2023

Συνεχίζεται η διαμάχη του Μήτρογλου με τον Άρη

fosonline.gr
Ο Κώστας Μήτρογλου ζήτησε να ενεργοποιηθούν άμεσα οι ποινές αφαίρεσης βαθμών κατά του Άρη.
21:10 24/04/2023

Άρης: Ο Μήτρογλου ζήτησε την ενεργοποίηση ποινών παρότι του καταβλήθηκαν οι δόσεις!

Gazzetta
Ο Κώστας Μήτρογλου πηγαίνει στα άκρα τη δικαστική διαμάχη του με την ΠΑΕ Άρης καθώς παρότι του καταβλήθηκαν οι οφειλόμενες δόσεις, κατέθεσε αίτημα για την ενεργοποίηση των ποινών κατά των «κίτρινων».
21:00 24/04/2023

Νέο «επεισόδιο» για Μήτρογλου- Άρη!

thessports.gr
Σε μια ακόμα «κίνηση» κατά του Άρη προχώρησε ο Κώστας Μήτρογλου, αναφορικά με τα οφειλόμενα από τη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους». Όπως προκύπτει, από τον Άρη έχουν καταβληθεί όλες οι δόσεις του συμφωνητικού, ωστόσο ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισε για ακόμα μια φορά να κινηθεί δικαστικά κατά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ! Πιο συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου ζήτησε […] The post Νέο «επεισόδιο» για Μήτρογλου- Άρη! first appeared on ThesSports.
20:56 24/04/2023

Άρης: Μονόδρομος η αλλαγή μεταγραφικής πολιτικής

Gazzetta
Ο Βασίλης Βλαχόπουλος καταπιάνεται και από την εξέλιξη της υπόθεσης Μήτρογλου η οποία αποτελεί μία ακόμη αφορμή για την επιβεβλημένη επιστροφή του Άρη στη μεταγραφική πολιτική του καλοκαιριού του 2018.
17:52 14/04/2023

Άρης : Δεν δέχεται διακανονισμό ο ανένδοτος Μήτρογλου – Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση

thessports.gr
Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να μην δέχεται τις προτάσεις του Άρη για διακανονισμό και η υπόθεση φαινεται να τραβάει σε μάκρος! Πρόσφατα λοιπόν, βγήκε απόφαση από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, να πληρωθεί σε μία δόση το υπόλοιπο ποσό που έχει να παίρνει, δηλαδή περίπου 350.000 ευρώ. Από την πλευρά του Αρη λοιπόν έγινε μια […] The post Άρης : Δεν δέχεται διακανονισμό ο ανένδοτος Μήτρογλου – Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση first appeared on ThesSports.
16:06 13/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load