The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε στη διαγωνιζόμενη να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της (vid)

00:00 - 02/12/2019

H Βάλια Δήμου βρέθηκε για μία ακόμη φορά στη σκηνή του The Voice  και η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα στην προηγούμενη φάση εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί τις φωνητικές της χορδές. The post The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε στη διαγωνιζόμενη να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σάκης Ρουβάς “τρέλανε” την διαγωνιζόμενη – Της πρότεινε να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της

H Βάλια Δήμου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα στην προηγούμενη φάση του The Voice, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί τις φωνητικές της χορδές. Ο Σάκης Ρουβάς ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει η νεαρή τραγουδίστρια στο τάλεντ σόου όμως της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία! Έτσι λοιπόν, η Βάλια Δήμου προσπάθησε να κερδίσει ξανά τον coach της με τις φωνητικές της δυνατότητες στο επεισόδιο της Κυριακής. “Αχ Θεέ μου, βοήθησε με” αναφώνησε ο Έλληνας σταρ και coach του The Voice στην αρχή της κριτικής του. “Βάλια μου, είσαι υπέροχη τραγουδίστρια! Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι” σχολίασε, στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς με την διαγωνι

Διαβάστε το στο thestival.gr

VOICE: Τους Συγκίνησε όλους ο Ρουβάς – Πρότεινε σε διαγωνιζόμενη να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της – VIDEO

Η Βάλια Δήμου, ανέβηκε για ακόμα μια φορά στην σκηνή του voice στο επεισόδιο της Κυριακής (01/12), και έκλεψε τα βλέμματα με το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τις φωνητικές τις χορδές. Ο Σάκης Ρουβάς φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος για το θέμα που αντιμετωπίζει η Βάλια με τις φωνητικές τις χορδές. Διαβάστε την συνέχεια στο και δείτε το απόσπασμα στο lifenewscy    

Διαβάστε το στο

Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε σε διαγωνιζόμενη του The Voice να καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας της-ΒΙΝΤΕΟ

«Γλυκιά μου, πραγματικά πονάω που σε ακούω να τραγουδάς…» Στη The post Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε σε διαγωνιζόμενη του The Voice να καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας της-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα θεραπείας για διαγωνιζόμενη

Μια αναπάντεχη τροπή πήρε η χθεσινή βραδιά του The Voice στον ΣΚΑΪ, όταν ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε σε διαγωνιζόμενη να της καλύψει τα ιατρικά έξοδα

Διαβάστε το στο lifo.gr

Συγκινητικός ο Σάκης Ρουβάς: Προσφέρθηκε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα διαγωνιζόμενης για τη θεραπεία της (Video)

ΚΟΣΜΟΣ  Στη σκηνή του “The Voice” βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, η Βάλια Δήμου, η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά που στην τελευταία φορά είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές. Τότε, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει η νεαρή τραγουδίστρια στο τάλεντ σόου όμως της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία. Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, η νεαρή παίκτρια ανέβηκε στη σκηνή έτοιμη να κερδίσει ξανά τον coach της με τις φωνητικές της δυνατότητες. «Αχ Θεέ μου, βοήθησε με» αναφώνησε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ξεκίνησε την κριτική του λέγοντάς της ότι είναι υπέροχη τραγουδίστρια. Κατόπιν, προχώρησε σε μια συγκινητική πρ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς πληρώνει τα έξοδα, για την θεραπεία παίκτριας (Βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς πληρώνει τα έξοδα, για την θεραπεία διαγωνιζόμενης του the voice. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις». «Δεν ξέρω τι να πω… Πραγματικά… Δεν θα μπορούσα ποτέ […] The post The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς πληρώνει τα έξοδα, για την θεραπεία παίκτριας (Βίντεο) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σάκης Ρουβάς: Πρότεινε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα παίκτριας του The Voice

Διαβάστε το στο e-daily.gr

The Voice – Συγκινητικός ο Σάκης Ρουβάς: Πρότεινε να καλύψει τα έξοδα θεραπείας διαγωνιζόμενης! (video)

Συγκίνησε on air ο κριτής του talent show… Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post The Voice – Συγκινητικός ο Σάκης Ρουβάς: Πρότεινε να καλύψει τα έξοδα θεραπείας διαγωνιζόμενης! (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

The Voice: Συγκίνησε ο Σάκης Ρουβάς - Θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα της παίκτριας του

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, η Βάλια Δήμου. Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα στην προηγούμενη φάση εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που ταλαιπωρεί τις φωνητικές της χορδές. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς, ήταν αρνητικός στο

Διαβάστε το στο madata.gr

Ο Σάκης Ρουβάς πρότεινε σε διαγωνιζόμενη του Voice να καλύψει τα έξοδα της θεραπείας της

«Γλυκιά μου, πραγματικά πονάω που σε ακούω να τραγουδάς»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας