Θεοδωρίδου για Μαρινάκη: «Είναι εκπληκτικό που έχει αυτήν τη ρομαντική πλευρά»

09:44 - 22/02/2021

Θεοδωρίδου για Μαρινάκη: «Είναι εκπληκτικό που έχει αυτήν τη ρομαντική πλευρά» Τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Έξαψη» που ακούγεται στην ομώνυμη σειρά του MEGA, αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη για αυτήν η καλλιτεχνική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρίδου για Μαρινάκη: «Είναι εκπληκτικό ότι έχει αυτήν τη ρομαντική πλευρά»

Τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Έξαψη» που ακούγεται στην ομώνυμη σειρά του MEGA, αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη για αυτήν η καλλιτεχνική δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στον διάλογο που είχαν, πριν γράψει τους στίχους του […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Είναι εκπληκτικό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αυτή τη ρομαντική πλευρά

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έγραψε τους στίχους του τραγουδιού “Έξαψη”, που ακούγεται... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νατάσα Θεοδωρίδου: Είναι εκπληκτικό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αυτή τη ρομαντική πλευρά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή