Ο Σάκης Ρουβάς συγκίνησε παίκτρια στο The Voice - Τι της είπε; (βίντεο)

00:11 - 02/12/2019

Μια αρκετά συγκινητική δήλωση φαίνεται να έκανε ο Σάκης Ρουβάς.  Πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές αντιμετωπίζει μία παίκτρια από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Βάλια, η οποία ανέβηκε και σήμερα στη σκηνή του The Voice δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στα Battles.  Όταν η εμφάνιση των δύο κοριτσιών τελείωσε, ο κριτής και coach των παικτριών είπε στη Βάλια ότι «πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου», κάνοντάς της έτσι πρόταση να συνεργαστεί μαζί του, μόλις αντιμετωπίσει το θέμα υγείας της. «Τακτοποίησες το θέμα της φωνής σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς με την παίκτρια να απαντά ότι θα το κάνει όταν μπορέσε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις