Για πλεκτάνη με στόχο τη Μενδώνη που τα έβαλε με κυκλώματα κάνει λόγο ο Κούγιας

09:01 - 23/02/2021

Μιλώντας στο Open TV για την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον σκηνοθέτη – ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας είπε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίζει τους δύο καταγγέλλοντες. «Μου μίλησε και για την 40χρονη που όσα μου είπε μου φαίνονται αναξιόπιστα» είπε ο κ. Κούγιας υποστηρίζοντας πως «μοναδικός στόχος […] The post Για πλεκτάνη με στόχο τη Μενδώνη που τα έβαλε με κυκλώματα κάνει λόγο ο Κούγιας appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για Λιγνάδη: Ακραία πλεκτάνη – Στόχος η Μενδώνη που τα έβαλε με κυκλώματα

Πολιτικοοικονομικά «παιχνίδια» βλέπει ο Κούγιας πίσω από την υπόθεση Λιγνάδη – Τι λέει για το ένταλμα σύλληψης, για τις καταγγελίες και τον Λιγνάδη Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» του Open TV για την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη και για τις κατηγορίες που βαρύνουν τον σκηνοθέτη – ηθοποιό. «Ο κ. Λιγνάδης γνωρίζει […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας