Κούγιας: «Θα υπερασπισθώ τον Λιγνάδη»

09:10 - 23/02/2021

Κούγιας: «Θα υπερασπισθώ τον Λιγνάδη» «Στην καριέρα μου δεν έχω υπεραπιστεί ποτέ τοκογλύφο και παιδόφιλο» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος – «Έχει κατακρεουργηθεί το τεκμήριο της αθωώτητάς του» υποστήριξε σε ανακοίνωσή του Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.  Σε ανακοίνωση που διένειμε το δικηγορικό του γραφείο, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής του […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Ο κύριος Λιγνάδης θα αθωωθεί»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ο Κούγιας ανέλαβε τον Λιγνάδη...

Την απόφασή του να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη ανακοίνωσε και επίσημα ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μιλά για παραβίαση του τεκμηρίου του πελάτη του. Ολόκληρη η...

Διαβάστε το στο nonews-news.blogspot.com

Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη»

Για τη δικογραφία του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι αυτή έχει ελάχιστα στοιχεία. Το άρθρο Κούγιας: «Ελάχιστα στοιχεία η δικογραφία Λιγνάδη» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή