Εκπνέει αύριο η προθεσμία για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 - Πότε θα λάβετε τα χρήματα

09:59 - 23/02/2021

Λίγες ώρες έχουν πλέον στη διάθεσή τους όσοι θέλουν να ενταχθούν στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 καθώς αύριο Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία. Να αναφερθεί πως αμέσως μετά ενεργοποιείται η διαδικασία που «ξεκλειδώνει» την εκταμίευση των ενισχύσεων. Oι πρώτοι δικαιούχοι θα λάβουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου. Η ενίσχυση –μέσω της Επιστρεπτέας 6- αφορά σε έναν μήνα (Ιανουάριος 2021), με το κατώτατο όριο ενίσχυσης για τους κλάδους που δεν παραμένουν κλειστοί με κρατική εντολή να ανέρχεται στα 500 ευρώ και το μέγιστο ύψος ενίσχυσης στα 50.000 ευρώ. Υπογραμμίζεται ότι και σε αυτόν τον κύκλο επιλέξιμες θα είναι όλες οι επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής με εξ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Παράταση έως αύριο για τη υποβολή των αιτήσεων ένταξης στον έκτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής καθώς και διεύρυνση των δικαιούχων προβλέπει η απόφαση υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ . Σύμφωνα με την απόφαση στους δικαιούχους περιλαμβάνονται και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), οι Οργανισμοί Λιμένων και οι επιχειρήσεις των […] The post Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο 6

Παράταση έως αύριο για τη υποβολή των αιτήσεων ένταξης στον έκτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής καθώς και διεύρυνση των δικαιούχων προβλέπει η απόφαση υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ. Σύμφωνα με την απόφαση στους δικαιούχους περιλαμβάνονται και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.), οι Οργανισμοί Λιμένων και οι επιχειρήσεις των ΟΤΑ […] Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο 6 on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Παρατείνεται έως αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο 6

Παράταση έως αύριο για τη υποβολή των αιτήσεων ένταξης στον έκτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής καθώς και διεύρυνση των δικαιούχων προβλέπει η απόφαση υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ .Σύμφωνα με την απόφαση στους δικαιούχους περιλαμβάνονται [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Παρατείνεται έως αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο 6

Παράταση έως αύριο για τη υποβολή των αιτήσεων ένταξης στον έκτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής καθώς και διεύρυνση των δικαιούχων προβλέπει η απόφαση υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ .

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις