Κούγιας: Έκπληκτος από τη δικογραφία στην υπόθεση Λιγνάδη – Είναι τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία

11:32 - 23/02/2021

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων προσήλθε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας προκειμένου να παραλάβει αντίγραφο της δικογραφίας για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Σε δηλώσεις τους ανέφερε χαρακτηριστικά “μόλις παρέλαβα τα αντίγραφα δικογραφίας και έχω ήδη δοκιμάσει έκπληξη. Είναι μια δικογραφία τηλεγράφημα με ελαχιστα στοιχεία. Περίμενα να έχω μια γεμάτη δικογραφία με καταθέσεις μαρτύρων […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας για δικογραφία Λιγνάδη: Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία

Διαβάστε το στο

Ο Κούγιας πήρε την δικογραφία για Λιγνάδη: «Είναι "τηλεγράφημα", έχει ελάχιστα στοιχεία» (vid)

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και όπως είπε «εξεπλάγη δυσάρεστα», καθώς πρόκειται για «δικογραφία-τηλεγράφημα».

Διαβάστε το στο

Ο Κούγιας παρέλαβε τη δικογραφία για τον Λιγνάδη : «Είναι σαν τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία»

Ο Αλέξης Κούγιας  παρέλαβε σήμερα τη δικογραφία από την ανακρίτρια.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Παρέλαβα μία δικογραφία "τηλεγράφημα" με ελάχιστα στοιχεία

"Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει", είπε ο Αλέξης Κούγιας την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Παρέλαβα δικογραφία-τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία»

«Φήμες» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας τα όσα ανατριχιαστικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κούγιας για τη δικογραφία Λιγνάδη – Αυτό είναι δικογραφία-τηλεγράφημα, εξεπλάγην

Ο Αλέξης Κούγιας παρέλαβε τα αντίγραφα της δικογραφίας της υπόθεσης Λιγνάδη στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ανέφερε τα εξής:         «Παρέλαβα τα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κούγιας για τη δικογραφία Λιγνάδη – Αυτό είναι δικογραφία-τηλεγράφημα, εξεπλάγην

Διαβάστε το στο spoilers

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Πρόκειται για δικογραφία – τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία

Με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπισή του Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε να εκπροσωπήσει μαζί με τον κ. Νίκο Γεωργουλέα τον Δημήτρη Λιγνάδη και ζήτησε την μετάθεση της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη κατά μία ήμερα ώστε να βρεθεί ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας την Πέμπτη αντί για την Τετάρτη. Σε […]

Διαβάστε το στο topnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”