Δημήτρης Κουφοντίνας: Ο τρομοκράτης ξεκίνησε και απεργία δίψας

11:34 - 23/02/2021

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ο τρομοκράτης ξεκίνησε και απεργία δίψας Μετά την απεργία πείνας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε και απεργία δίψας – Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη Απεργία δίψας ξεκίνησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, την ώρα που η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς βρίσκεται ήδη στην 46η ημέρα απεργία πείνας. Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο γιος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Διάταξη εισαγγελέα για αναγκαστική σίτιση στον απεργό πείνας

Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο Δημήτρης Κουφοντίνας: Διάταξη εισαγγελέα για αναγκαστική σίτιση στον απεργό πείνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Κουφοντίνας : Εισαγγελική διάταξη για την αναγκαστική του σίτιση

Τη χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων ώστε να σωθεί η ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος διανύει την 47η ημέρα απεργία πείνας, διατάσσει με διάταξή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δημήτρης Κουφοντίνας : Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτιση του απεργού πείνας και δίψας

Τη χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων ώστε να σωθεί η ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος διανύει την 47η ημέρα απεργία πείνας, διατάσσει με διάταξή της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Διαβάστε το στο tovima

Δημήτρης Κουφοντίνας: Διάταξη εισαγγελέα για αναγκαστική σίτιση στον απεργό πείνας

Με διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, που εκδόθηκε σήμερα μετά από αίτημα των γιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, διατάσσεται η χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων ώστε να σωθεί η ζωή του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η διάταξη εκδόθηκε μετά από αίτημα των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας – Ο Κουφοντίνας διανύει την 47η ημέρα από την έναρξη της απεργίας πείνας Η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Κουφοντίνας: Διάταξη εισαγγελέα για αναγκαστική σίτιση στον απεργό πείνας

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Κουφοντίνας : Εισαγγελική διάταξη για αναγκαστική σίτιση του απεργού πείνας και δίψας

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Με διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας, που εκδόθηκε σήμερα μετά από αίτημα των γιατρών του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, διατάσσεται η χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων ώστε να σωθεί η ζωή του. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας διανύει την 47η ημέρα απεργία πείνας. Είχε προηγηθεί έγγραφο των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αλλά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή