Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη «σπάει» τη σιωπή του: «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα» (vid)

14:57 - 23/02/2021

Ο Γιάννης Λιγνάδης τόνισε: «Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη «σπάει» τη σιωπή του: «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν…»

Ο Γιάννης Λιγνάδης μιλά για τη σύλληψη του αδερφού του και τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Λιγνάδης: Η πρώτη δήλωση του αδερφού του – «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν»

Για τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες σε βάρος του μίλησε ο Γιάννης Λιγνάδης τονίζοντας πως «όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή». Σε δήλωσή του στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδερφός του κατηγορούμενου που είναι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας