Κούγιας: Έντονες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» (Video)

10:25 - 24/02/2021

ΕΛΛAΔΑ  Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, με τις οποίες χαρακτήρισε «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους τους μάρτυρες κατηγορίας. Παράλληλα, σε άλλη δημόσια τοποθέτησή του, ο γνωστός ποινικολόγος τους χαρακτήρισε και «ακραίους ομοφυλόφιλους». «Γίνεται προσπάθεια σπίλωσης των θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των δύο θυμάτων του κατηγορούμενου σκηνοθέτη. «Πρόκειται περί μίας αστειότητος ή τουλάχιστον μιας απελπισμένης προσπάθειας να ακολουθηθεί η κλασική μέθοδος υπεράσπισης θυτών τέτοιου είδους εγκλημάτων, όπως είναι οι βιασμοί, η οποία δεν είναι άλλη

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση – καρφί μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”

Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, με την κατηγορία που To άρθρο Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση – καρφί μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φοίβος Δεληβοριάς: Από σήμερα εγώ θα δηλώνω επαγγελματίας ομοφυλόφιλος

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σχολίασε από τηλεφώνου στο σημερινό «Πρωινό» τις δηλώσεις Κούγια για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».Το σημερινό «Πρωινό» φιλοξένησε για πρώτη φορά παρέμβαση του Φοίβου Δεληβοριά πάνω στο φλέγον θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης και της παιδεραστίας με κατηγορούμενους -και θύματα- από τον χώρο του θεάματος, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για τις χθεσινές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός που πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών εν μέσω πανδημίας και παίρνει τακτικά θέση πάνω σε θέματα της επικαιρότητας, κυρίως που άπτονται των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον χώρο του θέματος-ακροάματος, αφού πρώτα παρατήρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Φοίβος Δεληβοριάς: Από χτες είμαστε όλοι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

Φοίβος Δεληβοριάς: Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια για "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους".

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Φοίβος Δεληβοριάς: Από χτες είμαστε όλοι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

Φοίβος Δεληβοριάς: Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια για "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους".

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)