#Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Πανηγυρίζει ο Βαλλιανάτος για τον γάμο των ομοφύλων – «Η πόλις εάλω»

Newside.gr
Με μια ανάρτηση τριών λέξεων ο ακτιβιστής υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Γρηγόρης Βαλλιανάτος πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας υπέρ της θέσπισης γάμου και για τους ομόφυλους. «Η πόλις εάλω» έγραψε στο Facebook πάνω σε ροζ φόντο. Λίγα λεπτά νωρίτερα η Βουλή είχε ψηφίσει με 176 ψήφους υπέρ το νομοσχέδιο. Άλλοι 76 βουλευτές ψήφισαν όχι και [...] Το άρθρο Πανηγυρίζει ο Βαλλιανάτος για τον γάμο των ομοφύλων – «Η πόλις εάλω» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 16/02/2024

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ήρθατε στην τηλεόραση και δεν το γνωρίζετε αυτό;»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» βρέθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Το πρωί του Σαββάτου (16/12) ο γνωστός δημοσιογράφος και ακτιβιστής κλήθηκε […] The post Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ήρθατε στην τηλεόραση και δεν το γνωρίζετε αυτό;» appeared first on Zappit.
12:00 16/12/2023

Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσε μαύρο, είχαμε ένα τεχνικό θέμα»

zappit.gr
Τεχνικό θέμα προέκυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που μιλούσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ξαφνικά […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έπεσε μαύρο, είχαμε ένα τεχνικό θέμα» appeared first on Zappit.
12:00 14/12/2023

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Για ρωτήστε ποιος ήμουν εκείνα τα χρόνια… μια τελευταία αδερφή»

zappit.gr
Για την ευρεία δημοσιότητα που έχει λάβει το τελευταίο διάστημα στα media ο Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε το πάνελ της εκπομπής […] The post Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Για ρωτήστε ποιος ήμουν εκείνα τα χρόνια… μια τελευταία αδερφή» appeared first on Zappit.
11:00 23/10/2023

Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε Γιώργο Λιάγκα: «Αφήνετε ασχολίαστα τέρατα κι έχετε κάνει τον Κούγια αδελφολόγο»

thecaller.gr
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, προκειμένου να μιλήσει για τις κατάπτυστες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, προκειμένου να μιλήσει για τις κατάπτυστες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου. Στο φινάλε της συζήτησης, ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Βαλλιανάτου: ΓΡ.Β.: Η δικιά σας εκπομπή αφήνει ασχολίαστα τέρατα. Γ.Λ.: Ευχαριστώ! ΓΡ.Β.: Δεν θα δεχθώ επιλογή και προτίμηση και όταν θα λέτε ομοφοβικά και […]
19:00 10/10/2023

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: “Κάθε φορά που βγαίνει μία συζήτηση για αδερφή… ο Αλέξης Κούγιας, αδελφολόγος”

lamianow.gr
“Μπορώ να λέω εγώ ό,τι π…ς θέλω, είναι ανάγκη εσείς να τις βγάζετε στον αέρα; Δεν ήρθα εδώ να σχολιάσω τον Κούγια αλλά τον Κασσελάκη” ανέφερε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ με την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο μίλησε σε σύνδεση που είχε μαζί του η εκπομπή Super Κατερίνα […] The post Γρηγόρης Βαλλιανάτος: “Κάθε φορά που βγαίνει μία συζήτηση για αδερφή… ο Αλέξης Κούγιας, αδελφολόγος” appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
19:37 18/09/2023

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Να σου έχει συνθλίψει το σώμα η πολυκατοικία, να προσεγγίζεις το θάνατο και να σε βρίζουν»

okmag.gr
Όλος ο πλανήτης έχει συγκλονιστεί με την τραγωδία που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός στην Τουρκία και τη Συρία. O ισχυρός σεισμός έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς και δυστυχώς υπάρχουν φόβοι ότι όσο περνούν οι ώρες ο αριθμός των νεκρών θα αυξάνεται δραματικά. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με ένα συγκλονιστικά γλαφυρό και περιγραφικό κείμενο, αγανακτισμένος από […] The post Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Να σου έχει συνθλίψει το σώμα η πολυκατοικία, να προσεγγίζεις το θάνατο και να σε βρίζουν» appeared first on OK! Magazine.
12:46 07/02/2023

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Κούγιας έχει χαντακώσει τον Λιγνάδη – Τον βλέπω βαθιά στη φυλακή»

tlife.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που παραβιάζουν To άρθρο Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Κούγιας έχει χαντακώσει τον Λιγνάδη – Τον βλέπω βαθιά στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:40 17/03/2022

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας ομοφοβικός»

zappit.gr
Σε δηλώσεις που έκανε στην Super Κατερίνα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια και όσα είπε για […] The post Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας ομοφοβικός» appeared first on Zappit.
12:48 08/03/2022

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Κατακεραυνώνει τον Αλέξη Κούγια – «Ντροπή που δε γνωρίζει τον όρο διαφυλικός»

tlife.gr
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μίλησε στην κάμερα του Alpha και To άρθρο Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Κατακεραυνώνει τον Αλέξη Κούγια – «Ντροπή που δε γνωρίζει τον όρο διαφυλικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:46 08/03/2022

Βαλλιανάτος: Η «δεξιά» κυβέρνηση κάνει πολλά για οροθετικούς και τρανς και φτου της- Η viral ανάρτηση

agrinionews.gr
Με μια ανάρτηση που ήδη έχει γίνει viral, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος επαινεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει παρότι «δεξιά και συντηρητική». Ο δημοσιογράφος -ακτιβιστής και υποψήφιος το 2019 με την Φιλελεύθερη Συμμαχία, περιγράφει όλες τις κινήσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση για, οροθετικούς και τρανς. «Ηλεκτρονικη και άυλη συνταγογραφηση για οροθετικους ...
08:22 03/12/2021

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για τους οροθετικούς

Newsit
Με το δικό του ύφος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζει και επικροτεί τα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.  «Νέα Δημοκρατία- Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι η κυβέρνηση ακατέβατα. Δεξιά και συντηρητική. Το ξέρουμε όλες αυτό. Ηλεκτρονική και άυλη συνταγογράφηση για οροθετικούς που δεν είχαμε μέχρι τώρα αρχίζει. Αναδοχή παιδιών ... Περισσότερα To άρθρο Η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη για τους οροθετικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:18 01/12/2021

Βαλλιανάτος για Ζακ Κωστόπουλο: Απόψε δολοφονείτε ξανά, όσες τον αγαπάμε θα είμαστε εκεί

Newsbeast.gr
«Όσες τον αγαπάμε θα είμαστε εκεί» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. «Απόψε δολοφονείται ξανά ο Ζακ στο όνομα του ανώνυμου οροθετικού, της ανώνυμης τσ…ας, του ανώνυμου μετανάστη, του αδύναμου, του ελάχιστου και του αποκλεισμένου από φασίστες πολίτες, από αρμόδιους αστυνομικούς, από εντεταλμένους υγεινομικούς, από άφωνους περαστικούς, από επίορκους υπουργούς» επεσήμανε στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. «Θα είμαστε παντού για το αποτρέψουμε» πρόσθεσε. Δείτε την ανάρτησή του
15:24 21/09/2021

Συντετριμμένη η Πάολα Ρεβενιώτη για τη «Δήμητρα της Λέσβου»: «Θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο»

thecaller.gr
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος γνωστοποίησε μέσα από το facebook, ότι ο αδερφός του Δημήτρη Καλογιάννη προχώρησε σε αναγνώριση της σορού του. Η Πάολα Ρεβενιώτη, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στο χώρο του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος, έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατό της: «Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο […]
16:40 11/06/2021

Άσχημα μαντάτα από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο – Αναγνωρίστηκε το άψυχο σώμα της “Δήμητρας της Λέσβου”

tlife.gr
Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο Δημήτρης Καλογιάννης, To άρθρο Άσχημα μαντάτα από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο – Αναγνωρίστηκε το άψυχο σώμα της “Δήμητρας της Λέσβου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:46 11/06/2021

Παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Newsbeast.gr
Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες φαίνεται πως συνεχίζει να περνά ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος. Ο δημοσιογράφος από τις αρχές του μήνα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, όπου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε σε ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση […]
20:39 24/02/2021

Κούγιας: Έντονες αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» (Video)

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, με τις οποίες χαρακτήρισε «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους τους μάρτυρες κατηγορίας. Παράλληλα, σε άλλη δημόσια τοποθέτησή του, ο γνωστός ποινικολόγος τους χαρακτήρισε και «ακραίους ομοφυλόφιλους». «Γίνεται προσπάθεια σπίλωσης των θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των δύο θυμάτων του κατηγορούμενου σκηνοθέτη. «Πρόκειται περί μίας αστειότητος ή τουλάχιστον μιας απελπισμένης προσπάθειας να ακολουθηθεί η κλασική μέθοδος υπεράσπισης θυτών τέτοιου είδους εγκλημάτων, όπως είναι οι βιασμοί, η οποία δεν είναι άλλη
10:25 24/02/2021

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Ξεσπά για τη δήλωση Κούγια και τους χαρακτηρισμούς “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι με αμοιβή”

tlife.gr
Ο Αλέξης Κούγιας με γραπτή ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε ότι αναλαμβάνει επίσημα την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. To άρθρο Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Ξεσπά για τη δήλωση Κούγια και τους χαρακτηρισμούς “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι με αμοιβή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:42 24/02/2021

Στην εντατική με κορωνοϊό και σηψαιμία ο Τάσος Θεοδωρόπουλος

dete.gr
Δυσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό και σηψαιμία. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, όπου ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προχώρησε σε ποστάρισμα με το οποίο ανέφερε: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομης και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος […]
23:00 08/02/2021

Ώρες αγωνίες για τον Τάσο Θεοδωρόπουλο – Στην Εντατική από covid, σε κρίσιμη κατάσταση και με σηψαιμία

spoilers
Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Θεοδωρόπουλο. Μια δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στο Facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και αφορά την εξέλιξη της υγείας του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου, γνωστού και ως ΤΑΖ.     Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είχε κοινοποιήσει στο προφίλ του δημοσιογράφου στις 4 Φεβρουαρίου ένα ποστ όπου ευχόταν στον φίλο του για τη μάχη που δίνει τις τελευταίες μέρες στην Εντατική του «Γ. Γεννηματάς».     Μόλις χθες όμως, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του δημοσιογράφου ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε αφού ακρωτηριάστηκε και το δεύτερο πόδι του. «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείριση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην Εντατική από covid, διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπ
19:53 08/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load