Μητσοτάκης προς υπουργούς για Μενδώνη: «Να στηρίξετε όλοι τη Λίνα»

18:35 - 24/02/2021

Μητσοτάκης προς υπουργούς για Μενδώνη: «Να στηρίξετε όλοι τη Λίνα» Τι είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο για την υπόθεση Λιγνάδη και τη Λίνα Μενδώνη: “Το υπουργικό είναι συλλογικό όργανο”. Τη στήριξη όλων των μελών της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης σε υπουργούς…Στηρίξτε Μενδώνη και μην μιλάτε..

Μητσοτάκης προς υπουργούς για τη Λίνα Μενδώνη : “Είμαστε ένα συλλογικό όργανο, στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει διάφορους υπουργούς και έχει ζητήσει την παραίτηση των μισών μελών του υπουργικού συμβουλίου”. “Θυμηθείτε πόσους από εσάς έχει βοηθήσει η Λίνα Μενδώνη στην προώθηση σημαντικών ζητημάτων λύνοντας θέματα συναρμοδιοτήτων” Αυτά αναφέρει σε […] Μητσοτάκης σε υπουργούς…Στηρίξτε Μενδώνη και μην μιλάτε.. - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή