Απίστευτη καταγγελία από 49χρονη: «Παραλίγο να πεθάνω - Ξέχασαν μέσα μου 15 αιμοστατικές γάζες»

21:47 - 24/02/2021

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία 49χρονη από την Κρήτη, που χειρουργήθηκε και έφτασε μία "ανάσα" από τον θάνατο. Χειρουργικές γάζες ξεχάστηκαν στο σώμα της όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση ολικής υστερεκτομής (χειρουργική αφαίρεση της μήτρας), τον Αύγουστου του 2020. «Εγώ δεν ήμουν καλά, πέθαινα και με πήραν σηκωτή ένα βράδυ από εδώ, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω γιατί τα μικρόβια είχαν πάει σε όλο μου το σώμα και με πήγαν στο κέντρο υγείας, στο οποίο εκεί η μαία μου έβγαλε την πρώτη γάζα», αποκάλυψε η Ροδάνθη Κασσωτάκη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Mega. Συνολικά 15 ξεχασμένες γάζες έχουν αφαιρεθεί από το σώμα της, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι άγνωστο πόσες ακόμα εξακολουθούν να βρ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απίστευτη καταγγελία από 49χρονη: Παραλίγο να πεθάνω – Ξέχασαν μέσα μου 15 αιμοστατικές γάζες

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία 49χρονη από την Κρήτη, που χειρουργήθηκε και έφτασε μία “ανάσα” από τον θάνατο. Χειρουργικές γάζες ξεχάστηκαν στο σώμα της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απίστευτη καταγγελία από 49χρονη: Παραλίγο να πεθάνω – Ξέχασαν μέσα μου 15 αιμοστατικές γάζες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις