Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: «Με βίασε στα 6 κι οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου»
00:24 - 25/02/2021
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο The 2Night Show, όπου μίλησε για τον βιασμό που βίωσε σε […]
The post Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: «Με βίασε στα 6 κι οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα 6 μου και οι γονείς μου δεν με βοήθησαν (vid)
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (24/2) ο Τάσος Ξιαρχό. Καλεσμένος στο The 2Night Show μίλησε για τον βιασμό που βίωσε σε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα 6 μου και οι γονείς μου δεν με βοήθησαν (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τάσος Ξιαρχό: Όταν ήμουν 6 με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς, οι γονείς μου δεν με βοήθησαν
Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε για τον βιασμό του σε ηλικία 6 ετών και δάκρυσε όταν μίλησε για τους γονείς του και τη στάση που κράτησαν απέναντί του. «Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: «Με βίασε στα 6 κι οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου»
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο The 2Night Show, όπου μίλησε για τον βιασμό που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για την αδιάφορη στάση που κράτησαν οι γονείς του προς τον ίδιο. «Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα 6 κι οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου (BINTEO)
“Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα 6 κι οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου (BINTEO)
Διαβάστε το στο spoilersΚατάθεση ψυχής από τον Τάσο Ξιαρχό : «Με βίασαν στα 6 μου χρόνια, οι γονείς μου δεν με βοήθησαν»
Ο Τάσος Ξιαρχό, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, εξήγησε πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε και για την πρόσφατη αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media, ενώ αποκάλυψε με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.
Διαβάστε το στο to10.grΞέσπασε σε λυγμούς ο Τάσος Ξιαρχό: «Με βiασε όταν ήμουν 6 ετών και οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου»
“Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ” ανέφερε συγκινημένος ο Τάσος Ξιαρχό. Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο The 2Night Show, όπου μίλησε για τον βιασμo που βίωσε σε μικρή […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr