Ανθή Βούλγαρη: «Δεν λάκισε ο σύζυγός μου με το θέμα υγείας μου, μου στάθηκε σαν βράχος»

01:15 - 25/02/2021

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show κι έκανε μια μικρή αναφορά στην πολύ σημαντική επέμβαση που είχε […] The post Ανθή Βούλγαρη: «Δεν λάκισε ο σύζυγός μου με το θέμα υγείας μου, μου στάθηκε σαν βράχος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανθή Βούλγαρη: Δεν λάκισε ο σύζυγός μου με το πρόβλημα υγείας μου, μου στάθηκε σαν βράχος

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε»

Διαβάστε το στο

Ανθή Βούλγαρη: «Δεν λάκισε ο σύζυγός μου με το πρόβλημα υγείας μου»

Μία τρυφερή εξομολόγηση από την Ανθή Βούλγαρη για την στήριξη που είχε από τον σύζυγό της σε εκείνη την δύσκολη περίοδο

Διαβάστε το στο

Ανθή Βούλγαρη: «Δεν λάκισε ο σύζυγός μου με το πρόβλημα υγείας μου, μου στάθηκε σαν βράχος»

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων έκανε μια μικρή αναφορά στην πολύ σημαντική επέμβαση που είχε κάνει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ανθή Βούλγαρη: Ο σύζυγός μου στάθηκε σαν βράχος

25 Φεβρουαρίου 2021 09:27 «Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε» ανέφερε η δημοσιογράφος Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανθή Βούλγαρη: Ο σύζυγός μου στάθηκε σαν βράχος

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο