Τάσος Ξιαρχό: Βιάστηκα σε ηλικία 6 ετών, δεν με βοήθησαν οι γονείς μου
07:23 - 25/02/2021
Ο Τάσος Ξιαρχό, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, εξήγησε πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών.Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον βιασμό που βίωσε στην ηλικία των έξι ετών και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε.
Με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε: «Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τασος Ξιάρχος: Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής – «Βιάστηκα σε ηλικία 6 ετών, δεν με βοήθησαν οι γονείς μου»
Ο ταλαντούχος χορευτής και performer αναφέρει πως οι γονείς του δεν τον βοήθησαν ποτέ και εξηγεί πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε: «Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια […]
The post Τασος Ξιάρχος: Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής – «Βιάστηκα σε ηλικία 6 ετών, δεν με βοήθησαν οι γονείς μου» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάσος Ξιαρχό: «Στα έξι μου με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς - Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό, κάνοντας λόγο για δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και βίαιος. Ο χορευτής και χορογράφος συγκλόνισε, αποκαλύπτοντας τον βιασμό του σε ηλικία μόλις έξι ετών από αγόρι της γειτονιάς του, με τους γονείς του να μην τον στηρίζουν, όπως τονίζει.
"Η πρώτη μου ανάμνηση ως παιδί, ήταν αίματα"
"Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο." ανέ
Διαβάστε το στο topontiki.gr