Όταν πήγαν αστυνομικοί να συλλάβουν τη Βίκυ Καγιά σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

10:54 - 25/02/2021

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε και για την ακραία φωτογράφιση […] The post Όταν πήγαν αστυνομικοί να συλλάβουν τη Βίκυ Καγιά σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Ζούλιας: Αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν την Καγιά σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση», λέει ο σχεδιαστής μόδας

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: Όταν αστυνομικοί είχαν επέμβει σε φωτογράφιση νομίζοντας πως θα αυτοκτονούσε

Ο Βασίλης Ζούλιας αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από το ξεκίνημα της καριέρας της Βίκυς Καγιά.

Διαβάστε το στο

Βασίλης Ζούλιας: «Αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν την Καγιά σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει»

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας και αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με τη Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε το στο

Βίκυ Καγιά: Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί γιατί νομιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Την πιο ακραία φωτογράφιση στην οποία υπέβαλε την Βίκυ Καγιά θυμήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης. «Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βίκυ Καγιά: Αστυνομικοί παραλίγο να τη συλλάβουν στο παρελθόν γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Ζούλιας για τη Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο To άρθρο Βίκυ Καγιά: Αστυνομικοί παραλίγο να τη συλλάβουν στο παρελθόν γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βίκυ Καγιά: Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί γιατί νομιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Β.Ζούλιας για Β.Καγιά: «Πήγε η Αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονούσε» (βίντεο)

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, μίλησε στο «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με τη Βίκυ Καγιά. «Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. ​Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο. ​Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Όταν πήγαν αστυνομικοί να συλλάβουν τη Βίκυ Καγιά γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει (βίντεο)

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος μίλησε και για την ακραία φωτογράφιση που είχε κάνει η Βίκυ Καγιά. «Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βασίλης Ζούλιας: Πήγαν να συλλάβουν την Καγιά σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με τη Βίκυ Καγιά. Ο σχεδιαστής μόδας είπε: «Έχω δει μοντέλα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Ζούλιας: Πήγαν να συλλάβουν την Καγιά σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Διαβάστε το στο spoilers

Βίκυ Καγιά: Όταν αστυνομικοί είχαν επέμβει σε φωτογράφιση νομίζοντας πως θα αυτοκτονούσε

Ένα άγνωστο περιστατικό από το ξεκίνημα της καριέρας της Βίκυς Καγιά στο μόντελινγκ αποκάλυψε ο Βασίλης Ζούλιας. «Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο