#Βασίλης Ζούλιας

Βασίλης Ζούλιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη φωτιά στο ατελιέ του – «Θα βγω και θα διεκδικήσω το δίκιο μου»

govastileto.gr
Ο Βασίλης Ζούλιας, το απόγευμα της Κυριακής 31/3, ήρθε αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο γεγονός. Συγκεκριμένα το ατελιέ που διατηρούσε ο σχεδιαστής μόδας στο Κολωνάκι πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να καούν όλες οι δημιουργίες τους και να καταστραφεί μέρος του χώρου του. Γύρω στις 5 το απόγευμα ξέσπασε φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή, πιθανότητα από κάποιο […]
10:00 02/04/2024

Φωτεινή Δάρρα: «Ο Βασίλης Ζούλιας με έχει κάνει ρεζίλι»

zappit.gr
Η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα. Με το καλημέρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η […] The post Φωτεινή Δάρρα: «Ο Βασίλης Ζούλιας με έχει κάνει ρεζίλι» appeared first on Zappit.
18:00 01/04/2024

Ο Βασίλης Ζούλιας για τη φωτιά στο ατελιέ του: «Η αξία είναι ανυπολόγιστη…Θα γίνουν ανακρίσεις»

govastileto.gr
Φωτιά ξέσπασε στο ατελιέ του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια στην Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της Κυριακής 31/3. Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή Fay’s Time για όλα όσα συνέβησαν χθες, τονίζοντας πως φωτιά έπιασε μόνο σε ένα μέρος του ατελιέ και όχι […]
14:00 01/04/2024

Βασίλης Ζούλιας: Φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή

zappit.gr
Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ακαδημίας, διατηρεί ο Βασιλης Ζούλιας το ατελιέ του, το οποίο και το απόγευμα της […] The post Βασίλης Ζούλιας: Φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή appeared first on Zappit.
20:00 31/03/2024

Βασίλης Ζούλιας: «Θα χαλάσουν τα μάρμαρα αν περάσουν από μπροστά τους 35 κορίτσια με ωραία ρούχα;»

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε σήμερα ο Βασίλης Ζούλιας, προκειμένου να σχολιάσει την επίδειξη μόδας που […] The post Βασίλης Ζούλιας: «Θα χαλάσουν τα μάρμαρα αν περάσουν από μπροστά τους 35 κορίτσια με ωραία ρούχα;» appeared first on Zappit.
16:00 18/02/2024

Βασίλης Ζούλιας: «Αν οι γυναίκες κάτσουν σπίτι τους 3 μέρες, θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» ήταν σήμερα ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής και αντιπρόεδρος της ελληνικής […] The post Βασίλης Ζούλιας: «Αν οι γυναίκες κάτσουν σπίτι τους 3 μέρες, θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία» appeared first on Zappit.
09:00 29/12/2023

Κατερίνα Ζαρίφη σε Βασίλη Ζούλια: «Με έκανες να ψαχτώ για την υπερφαγία» – «Φρόντισα να καταστρέψω τη ζωή μου»

zappit.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος. Οι […] The post Κατερίνα Ζαρίφη σε Βασίλη Ζούλια: «Με έκανες να ψαχτώ για την υπερφαγία» – «Φρόντισα να καταστρέψω τη ζωή μου» appeared first on Zappit.
17:00 27/11/2023

MadWalk 2023: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

okmag.gr
Στο κόκκινο χαλί του MadWalk 2023 by Three Cents περπάτησαν για μια ακόμη χρονιά διάσημες παρουσίες από την ελληνική showbiz. Για 13η συνεχόμενη χρονιά, το μεγάλο fashion event που συνδυάζει μόδα και μουσική πραγματοποιείτα στο Tae Kwon Do! Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν ο Βασίλης Ζούλιας με τον Περικλή Κονδυλάτο. η Κατερίνα Στικούδη, […] The post MadWalk 2023: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί appeared first on OK! Magazine.
20:58 20/11/2023

Athens Fashion Week: Λαμπεροί καλεσμένοι στο fashion show του Βασίλη Ζούλια – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Ένα εντυπωσιακό fashion show παρουσίασε o Βασίλης Ζούλιας στο πλαίσιο της 33ης Athens Fashion Week στο Ίδρυμα To άρθρο Athens Fashion Week: Λαμπεροί καλεσμένοι στο fashion show του Βασίλη Ζούλια – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 04/11/2023

Βασίλης Ζούλιας: Η δημόσια απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο μετά τα όσα είπε εναντίον του

tlife.gr
Τη δική του απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram φαίνεται πως To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Η δημόσια απάντηση στον Νίκο Αποστολόπουλο μετά τα όσα είπε εναντίον του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 23/10/2023

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Ματούλα μου έλεγε τα χειρότερα για τον Βασίλη Ζούλια»

zappit.gr
Για την απώλεια της Ματούλας και τη στενή σχέση που είχαν μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας στην Super Κατερίνα. Μετά την […] The post Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Ματούλα μου έλεγε τα χειρότερα για τον Βασίλη Ζούλια» appeared first on Zappit.
12:00 18/10/2023

Αθήνα Ψηλά: Βασίλης Ζούλιας, Νικολέττα Καρρά και Βασίλης Καλλίδης υποψήφιοι με τον Κώστα Μπακογιάννη

tlife.gr
Ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου ανακοίνωσε τους 351 υποψηφίους της παράταξης «Αθήνα To άρθρο Αθήνα Ψηλά: Βασίλης Ζούλιας, Νικολέττα Καρρά και Βασίλης Καλλίδης υποψήφιοι με τον Κώστα Μπακογιάννη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 31/07/2023

H Kim Cattrall φοράει δημιουργία Vassilis Zoulias και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα!

govastileto.gr
O Βασίλης Ζούλιας είναι ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής δημιουργίες του οποίου έχουν φορέσει πολλές διάσημες κυρίες του εξωτερικού ανάμεσα σε αυτές και η αγαπημένη Lily Collins στην επιτυχημένη σειρά Emily in Paris. Η ενδυματολόγος της σειράς Patricia Field ξεχώρισε τα ρούχα του Βασίλη Ζούλια και δημιούργησε μερικά statement look για την Collins που έκαναν μεγάλη […]
09:00 24/06/2023

Garden Euphoria: Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την αριστοκρατική συλλογή του

tlife.gr
Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week επέστρεψε ανανεωμένος, με καλοκαιρινή To άρθρο Garden Euphoria: Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την αριστοκρατική συλλογή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 10/06/2023

Τζένη Μελιτά: Η εμφάνιση με ένα από τα αγαπημένα σύνολα της Lily Collins από το «Emilly in Paris»

govastileto.gr
Μία σημαντική διάκριση εκτός συνόρων, σημείωσε ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, όταν δημιουργίες του εμφανίστηκαν στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Emily in Paris»,. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η σειρά έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θεωρείται το «Sex and The City» της νέας γενιάς, καθώς το στυλ των πρωταγωνιστριών δημιουργούν […]
16:00 07/06/2023

Βασίλης Ζούλιας: «Θα ήθελα τη βασιλεία στην Ελλάδα, να γίνονται καλέσματα στο Παλάτι, να ντύνονται οι κυρίες»

thecaller.gr
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου μεταξύ άλλων, εξηγεί γιατί θα ήθελε τη βασιλεία στην Ελλάδα.Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου μεταξύ άλλων, εξηγεί γιατί θα ήθελε τη βασιλεία στην Ελλάδα.Ο ίδιος αναφέρεται στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σε ποιον δήμο θα ήθελε ο ίδιος ο πολιτευτεί. Αρχικά, ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το post του στο […]
12:44 27/05/2023

Βασίλης Ζούλιας: «Όλοι θα έπρεπε να είμαστε αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στην τσέπη»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε ο Βασίλης Ζούλιας. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε για το […] The post Βασίλης Ζούλιας: «Όλοι θα έπρεπε να είμαστε αριστεροί στην καρδιά και δεξιοί στην τσέπη» appeared first on Zappit.
12:24 27/05/2023

Βασίλης Ζούλιας: Θα βασιλιά στην Ελλάδα για να κάνει δημόσιες σχέσεις

NewsBomb
Ο Βασίλης Ζούλιας σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα ήθελε να επανέλθει στην Ελλάδα ο θεσμός της βασιλείας, έτσι ώστε να υπάρχει βασιλιάς για να κάνει… δημόσιες σχέσεις.
11:52 27/05/2023

Βασίλης Ζούλιας: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την υποστήριξή του στη ΝΔ – «Ελεύθερος είμαι ν’ ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω»

Newsbeast.gr
Ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή μια φωτογραφία που πόσταρε ο σχεδιαστής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε να δείξει την υποστήριξή του, αλλά και τη χαρά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, όμως τα αρνητικά σχόλια δεν έλειψαν να εμφανιστούν. Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, εξήγησε στους διαδικτυακούς του φίλους για ποιο λόγο αποφάσισε να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, ξεκαθάρισε πως στο προφίλ του θα ανεβάζει ό,τι εκείνος θέλει και να σταματήσουν τα πικρόχολα σχόλια. «Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθ
02:30 26/05/2023

Ζούλιας: Φυσικά και χάρηκα που βγήκε η Νέα Δημοκρατία! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση

thecaller.gr
«Βροχή» έπεσαν τα σχόλια κάτω από ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Ζούλιας στο Instagram ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου.«Βροχή» έπεσαν τα σχόλια κάτω από ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Ζούλιας στο Instagram ενόψει των δεύτερων εκλογών της 25ης Ιουνίου.Ο Βασίλης Ζούλιας δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Στη λεζάντα ο σχεδιαστής μόδας έγραψε: «Χρειαζόμαστε σταθερότητα, τόλμη και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά σε αυτή τη […]
21:28 25/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load