Αλέξης Κούγιας: Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου
12:36 - 25/02/2021
Ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «T-Live» αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε λίγη ώρα θα κυκλοφορήσει μια προσωπική μου δήλωση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου»
O Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή T-Live αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε λίγη ώρα θα κυκλοφορήσει μια προσωπική μου δήλωση […]
Διαβάστε το στο Newside.grΚούγιας: Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου
Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη απαντά σε σχόλια που δέχεται
Διαβάστε το στο news.grΑλέξης Κούγιας: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου»
Αλέξης Κούγιας: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου» O Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή T-Live αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr