Αλέξης Κούγιας: Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου

12:36 - 25/02/2021

Ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «T-Live» αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε λίγη ώρα θα κυκλοφορήσει μια προσωπική μου δήλωση […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου»

O Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή T-Live αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σε λίγη ώρα θα κυκλοφορήσει μια προσωπική μου δήλωση […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Κούγιας: Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη απαντά σε σχόλια που δέχεται

Διαβάστε το στο news.gr

Αλέξης Κούγιας: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου»

Αλέξης Κούγιας: «Δεν πρόκειται να συγχωρήσω σε κανέναν την επίθεση που δέχθηκε ο γιος μου» O Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Πέμπτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή T-Live αναφέρθηκε σε μια προσωπική δήλωση την οποία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει ως απάντηση σε σχόλια που δέχεται λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολουθεί στην υπόθεση Λιγνάδη. […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας