Παναγιώτα Βλαντή: “Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη”
13:24 - 25/02/2021
Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον
To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: “Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπους που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Διαβάστε το στο Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά, έπαθα σοκ και ένιωθα ντροπή
Το γεγονός ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, μέσω του ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά, έπαθα σοκ και ένιωθα ντροπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Παναγιώτα Βλάντη: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη
Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε.
Διαβάστε το στο Αποκάλυψη Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη
Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε.
Διαβάστε το στο tanea.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη
Τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν την Πέμπτη η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό -...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Η ηθοποιός δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε» τον άνθρωπο που, όπως είπε την παρενόχλησε σεξουαλικά- «Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή.
Διαβάστε το στο thebest.grΒλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η...
The post Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΑποκάλυψη Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν καταγγείλει τον Κώστα Σπυρόπουλο, για σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα η Παναγιώτα Βλαντή είπε: «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το […]
The post Αποκάλυψη Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»
Το γεγονός ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η […]
The post Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή «Πάνε Δανάη» στο MEGA, αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό - σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.
Και μπορεί η ηθοποιός να μην τον κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν «δώσει»δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.
«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μ
Διαβάστε το στο topontiki.grΠαναγιώτα Βλαντή "καρφώνει" τον Κώστα Σπυρόπουλο: Με παρενόχλησε σεξουαλικά όπως την Μπότση και Λάμπρη
"Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου" είπε η Παναγιώτα Βλαντή.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που κατονόμασαν Μπότση και Λάμπρη
«Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει», δήλωσε η ηθοποιός για τις κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη
The post Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που κατονόμασαν Μπότση και Λάμπρη appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr«Βόμβα» Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον άνθρωπο που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε σήμερα η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο […]
The post «Βόμβα» Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ίδιος που το έκανε σε Μπότση και Λάμπρη
«Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή», είπε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΠαναγιώτα Βλαντή – Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παναγιώτα Βλαντή – Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Διαβάστε το στο spoilersΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Η ηθοποιός αποκάλυψε πως και αυτή παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη.
Το άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΗ Π. Βλαντή έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση: «Είναι ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»
H γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε σήμερα ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. «Είμαι κι εγώ θύμα. Είχα ταχθεί υπέρ της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλάκου. Είναι ο ίδιος άνθρωπος. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Το γεγονός ότι βγήκαμε τώρα ήταν η […]
Διαβάστε το στο Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απ’ τον άνθρωπο που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη
Η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας στο Πάμε Δανάη, δήλωσε πως είχε πέσει κι εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μάλιστα απ’ τον ίδιο άνθρωπο που παρενόχλησε τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά. Η ηθοποιός δεν κατονόμασε αλλά “φωτογράφισε” τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που πριν από λίγο καιρό είχαν καταγγείλει επώνυμα οι δύο συνάδελφοί της. Όπως […]
Το άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απ’ τον άνθρωπο που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτό ο ίδιος με τις Μπότση και Λάμπρη
Παναγιώτα Βλαντή: Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο σκηνοθέτη που έκανε το ίδιο στις Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη
Τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΒλαντή : «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη»
Διαβάστε το στο to10.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά. «Είμαι κι εγώ θύμα […]
Διαβάστε το στο dete.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη
«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠαναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτό ο ίδιος με τις Μπότση και Λάμπρη
Παναγιώτα Βλαντή: Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο σκηνοθέτη που έκανε το ίδιο στις Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη.
Διαβάστε το στο