Παναγιώτα Βλαντή: “Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη”

13:24 - 25/02/2021

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: “Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπους που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου»  ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά, έπαθα σοκ και ένιωθα ντροπή

Το γεγονός ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, μέσω του ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησαν σεξουαλικά, έπαθα σοκ και ένιωθα ντροπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλάντη: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε.

Διαβάστε το στο

Αποκάλυψη Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη

Τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν την Πέμπτη η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό -...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Η ηθοποιός δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε» τον άνθρωπο που, όπως είπε την παρενόχλησε σεξουαλικά- «Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η... The post Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αποκάλυψη Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν καταγγείλει τον Κώστα Σπυρόπουλο, για σεξουαλική παρενόχληση. Σήμερα η Παναγιώτα Βλαντή είπε: «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το […] The post Αποκάλυψη Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»

Το γεγονός ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η […] The post Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή «Πάνε Δανάη» στο MEGA, αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό - σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Και μπορεί η  ηθοποιός να μην τον κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν «δώσει»δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Παναγιώτα Βλαντή "καρφώνει" τον Κώστα Σπυρόπουλο: Με παρενόχλησε σεξουαλικά όπως την Μπότση και Λάμπρη

"Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου" είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που κατονόμασαν Μπότση και Λάμπρη

«Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει», δήλωσε η ηθοποιός για τις κατηγορίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη The post Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που κατονόμασαν Μπότση και Λάμπρη appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«Βόμβα» Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον άνθρωπο που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε σήμερα η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο […] The post «Βόμβα» Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ίδιος που το έκανε σε Μπότση και Λάμπρη

«Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Παναγιώτα Βλαντή – Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παναγιώτα Βλαντή – Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτός που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη

Διαβάστε το στο spoilers

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως και αυτή παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη. Το άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Η Π. Βλαντή έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση: «Είναι ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»

H γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε σήμερα ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. «Είμαι κι εγώ θύμα. Είχα ταχθεί υπέρ της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλάκου. Είναι ο ίδιος άνθρωπος. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Το γεγονός ότι βγήκαμε τώρα ήταν η […]

Διαβάστε το στο

Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απ’ τον άνθρωπο που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας στο Πάμε Δανάη, δήλωσε πως είχε πέσει κι εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μάλιστα απ’ τον ίδιο άνθρωπο που παρενόχλησε τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά. Η ηθοποιός δεν κατονόμασε αλλά “φωτογράφισε” τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που πριν από λίγο καιρό είχαν καταγγείλει επώνυμα οι δύο συνάδελφοί της. Όπως […] Το άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσα κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απ’ τον άνθρωπο που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτό ο ίδιος με τις Μπότση και Λάμπρη

Παναγιώτα Βλαντή: Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο σκηνοθέτη που έκανε το ίδιο στις Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη

Τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από τον ίδιο ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη, αποκάλυψε η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή. «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Βλαντή : «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη»

Διαβάστε το στο to10.gr

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο ηθοποιό – σκηνοθέτη που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.Η ηθοποιός δεν κατονόμασε, αλλά «έδειξε» τον Κώστα Σπυρόπουλο, αφού αυτόν έχουν κατονομάσει δημόσια οι Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά. «Είμαι κι εγώ θύμα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά αυτό ο ίδιος με τις Μπότση και Λάμπρη

Παναγιώτα Βλαντή: Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο σκηνοθέτη που έκανε το ίδιο στις Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της