#Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή «απελευθερώθηκε» στα 40: Πιο πριν έκρυβε το σώμα της με φαρδιά ρούχα

queen.gr
«Κυνηγούσα να κάνω ρόλους μαμάδες, γιαγιάδες, να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα. Με είχαν κάνει να νιώθω άσχημα! Μετά τα Μαύρα Μεσάνυχτα απελευθερώθηκα που ήμουν κοντά στα 40. Δεν μπόρεσα νωρίτερα».Περισσότερα...
11:17 19/04/2024

Παναγιώτα Βλαντή: «Μικρή δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, αισθανόμουν άσχμημα»

tlife.gr
Μια εκπομπή αφιερωμένη στην ομορφιά ήταν αυτή των «Πρωταγωνιστών» το βράδυ της Πέμπτης 18/4.  Ο Σταύρος To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: «Μικρή δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, αισθανόμουν άσχμημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 19/04/2024

Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν δυναμική και οικονομικά ανεξάρτητη, αυτό δημιουργούσε ένα πρόβλημα με τους άνδρες»

tlife.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θεσμό To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν δυναμική και οικονομικά ανεξάρτητη, αυτό δημιουργούσε ένα πρόβλημα με τους άνδρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 07/04/2024

Παναγιώτα Βλαντή: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο

irafina.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί. Ο κορυφαίος Ρώσος σκηνοθέτης Adolf Shapiro συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σκηνοθετώντας έναν από τους σπουδαιότερους θεατρικούς συγγραφείς, τον Άντον Τσέχωφ. Στο πρώιμο αυτό έργο που βρέθηκε λίγα […]
01:46 01/03/2024

Παναγιώτα Βλαντή: «Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία του συζύγου μου…»

real.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη¨.
22:09 29/02/2024

Παναγιώτα Βλαντή για metoo: «Καμία φορά και η σιωπή είναι σαν συγγνώμη»

thecaller.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (04/02) το μεσημέρι.Η Παναγιώτα Βλαντή κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (04/02) το μεσημέρι.Μάλιστα, μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις εξελίξεις που υπήρξαν με το metoo. «Ήταν μία δύσκολη περίοδος, σκοτεινή και ακόμη παραμένει. Το βασικό είναι να μιλάμε. Ήταν πολύ δύσκολο για όλες μας και τις οικογένειές μας. Θεωρώ ότι […]
15:00 04/02/2024

Παναγιώτα Βλαντή: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Παναγιώτα Βλαντή μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο στο To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Σπάνια βραδινή εμφάνιση με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 05/12/2023

Παναγιώτα Βλαντή: Απογείωσε το μαύρο φόρεμα με ένα μόνο αξεσουάρ

govastileto.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες, τόσο από γυρίσματα όσο και από στιγμές της καθημερινότητάς της. Συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από διάφορα επαγγελματικά της πρότζεκτ κατά καιρούς όμως αναρτά και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Πρόσφατα, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε […]
09:00 18/11/2023

Μανούσος Μανουσάκης: «Δε με ενδιαφέρει τι είπε η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη, ας κοιτάξει τα δικά της»

tlife.gr
Στην κάμερα του “Kαλοκαίρι yes” μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Γιώργο To άρθρο Μανούσος Μανουσάκης: «Δε με ενδιαφέρει τι είπε η Παναγιώτα Βλαντή για τον Γιώργο Κιμούλη, ας κοιτάξει τα δικά της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 22/08/2023

Παναγιώτα Βλαντή: «Όταν μου μίλησαν σχετικά, έκανα κατάψυξη ωαρίων»

zappit.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Ντοαντέλλα Αδάμου και μίλησε για την ψυχανάλυση που κάνει […] The post Παναγιώτα Βλαντή: «Όταν μου μίλησαν σχετικά, έκανα κατάψυξη ωαρίων» appeared first on Zappit.
00:00 22/08/2023

Παναγιώτα Βλαντή: Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; – Τι απαντά η ηθοποιός

zappit.gr
Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα παράσταση στην οποία […] The post Παναγιώτα Βλαντή: Επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; – Τι απαντά η ηθοποιός appeared first on Zappit.
10:00 21/08/2023

Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο, τον στηρίζουν κι είναι λάθος»

neolaia.gr
Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή για την υποστήριξη σε Γιώργο Κιμούλη - Τι υποστήριξε για το #MeToo;
16:46 20/08/2023

Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

zappit.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Ντονατέλλα Αδάμου και μίλησε μεταξύ άλλων για το Me Too […] The post Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς» appeared first on Zappit.
14:00 19/08/2023

Παναγιώτα Βλαντή: “Εξερευνώντας τα όμορφα μονοπάτια του Ζαγορίου”

instyle.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή αγαπά τη φύση και πολύ συχνά εξερευνά όμορφα τοπία της χώρας μας. Η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις περιηγήσεις της στην εξοχή και την απόλυτη σύνδεσή της με τα αγαθά που προσφέρει η φύση. Άλλωστε όπως είχε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή της, “η φύση μπορεί να μας προσφέρει αρκεί να την […] The post Παναγιώτα Βλαντή: “Εξερευνώντας τα όμορφα μονοπάτια του Ζαγορίου” appeared first on InStyle.
00:46 15/08/2023

Παναγιώτα Βλαντή: Ποζάρει με μαγιό σε χαλαρές στιγμές στις διακοπές της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα, πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της, μαζί με To άρθρο Παναγιώτα Βλαντή: Ποζάρει με μαγιό σε χαλαρές στιγμές στις διακοπές της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 30/07/2023

Παναγιώτα Βλαντή: Ο μυστικός γάμος, τα καλλιστεία, η κατάψυξη ωαρίων και η σκέψη για υιοθεσία

NewsBomb
Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τον μυστικό γάμο και τις σκέψεις για την υιοθεσία ενός…Περισσότερα...
17:24 02/05/2023

Εξομολόγηση Παναγιώτας Βλαντή: Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων – Με τον σύζυγό μου έχουμε σκεφτεί και την υιοθεσία

thecaller.gr
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων προτρέποντας τις νεαρές γυναίκες να μην έχουν άγχος για το πότε θα αποκτήσουν ένα παιδί. «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορoνοϊού παντρευτήκαμε το 2021. Ήθελα […]
16:20 02/05/2023

Παναγιώτη Βλαντή: “Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; – Το έχουμε σκεφτεί με τον σύζυγό μου”

instyle.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τις αναμνήσεις από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τον μυστικό γάμο και τις σκέψεις για την υιοθεσία ενός παιδιού. Όπως είπε η ηθοποιός, τη φετινή σεζόν δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση και θέατρο για να ξεκουραστεί, καθώς […] The post Παναγιώτη Βλαντή: “Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; – Το έχουμε σκεφτεί με τον σύζυγό μου” appeared first on InStyle.
16:16 02/05/2023

Η Δανάη Μπάρκα ξεκινάει τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: «Ευχηθείτε καλή τύχη, φέρτε γούρι»

zappit.gr
Με αφορμή τα όσα είπε η Παναγιώτα Βλαντή στη συνέντευξή της για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε στον […] The post Η Δανάη Μπάρκα ξεκινάει τη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων: «Ευχηθείτε καλή τύχη, φέρτε γούρι» appeared first on Zappit.
14:52 02/05/2023

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της […] The post Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων» appeared first on Zappit.
12:44 02/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load