Η Χρυσικού καίει τον Λιγνάδη: Δεν ήταν στην Ιθάκη το ’15 – Έχω στοιχεία

18:44 - 25/02/2021

Για ψέματα με τα οποία επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του ο Δημήτρης Λιγνάδης κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, αναφερόμενη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Χρυσικού καίει τον Λιγνάδη: Δεν ήταν στην Ιθάκη το ’15 – Έχω στοιχεία

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Χρυσικού: «Κύριε Λιγνάδη έχω στοιχεία ότι δεν ήσασταν στην Ιθάκη το 2015»

Η ηθοποιός προτίθεται να καταθέσει σχετικά στις αρμόδιες αρχές 

Διαβάστε το στο

Η Δώρα Χρυσικού «αδειάζει» τον Δημήτρη Λιγνάδη: Έχω στοιχεία ότι δεν ήσασταν στην Ιθάκη το 2015

Διαβάστε το στο

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη : «Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 – Έχω στοιχεία»

Για κατάφωρα ψέματα κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη η Δώρα Χρυσικού.

Διαβάστε το στο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δώρα Χρυσικού: Έχω στοιχεία ότι δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 ο Λιγνάδης

Την αντίδρασης της Δώρας Χρυσικού προκάλεσε ο ισχυρισμός του Δημήτρη Λιγνάδη πως το 2015 και συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο που φαίρεται να έγινε ο ένας βιασμός ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015»

Με ανάρτησή της στα social media η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού καταρρίπτει τα όσα υποστηρίζει ο Λιγνάδης, καθώς όπως γράφει έχει στοιχεία από τα οποία προκύπτουν πως δεν ήταν στο νησί. «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε […] The post Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Καταπέλτης» η Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015

ΕΛΛAΔΑ  Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη κάτα το διάστημα που αναφέρει στο απολογητικό υπόμνημά του. Στην ανάρτησή της η Δ. Χρυσικού λέει για τον Δ. Λιγνάδη: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του», ενώ τονίζει ότι αν κληθεί από τη δικαιοσύνη, θα δώσει και αποδείξεις. Aναφερόμενη στον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές με τον αδερφό του στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα, η κ. Χρυσικού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Δώρα Χρυσικου διαψεύδει πως ο Λιγναδης ήταν στην Ιθακη το 2015 και δηλώνει: Έχω στοιχεία για τις αρχές

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικου που ζει αρκετούς μήνες του χρόνου στο νησί του Ιονίου, καεί με ανάρτησή της στο Facebook τον Δημήτρη Λιγναδη καθώς κάνει λόγο για κατάφωρο ψέμα του γνωστού σκηνοθέτη στο απολογητικό του υπόμνημα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που αρνείται όλες τις κατηγορίες, κατέθεσε πως τον Αύγουστο του 2015 όπου σύμφωνα με τον καταγγέλοντα […] Η Δώρα Χρυσικου διαψεύδει πως ο Λιγναδης ήταν στην Ιθακη το 2015 και δηλώνει: Έχω στοιχεία για τις αρχές - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Η Δώρα Χρυσικού «καίει» τον Λιγνάδη: «Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 -Εχω στοιχεία»

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο facebook «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα ότι τον Αύγουστο του 2015 βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές. Σχολιάζοντας το υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος του Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, η κα Χρυσικού αναφέρει «Ας του πει κάποιος πως με […] The post Η Δώρα Χρυσικού «καίει» τον Λιγνάδη: «Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 -Εχω στοιχεία» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δώρα Χρυσικού: «Ψέμα ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη το ’15 – Έχω στοιχεία για τις Αρχές»

Η Δώρα Χρυσικού «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και δηλώνει ότι έχει στοιχεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι αρχές. Η ηθοποιός που ζει αρκετούς μήνες του χρόνου στο νησί του Ιονίου, με ανάρτησή της στο Facebook κάνει λόγο για κατάφωρο ψέμα του γνωστού σκηνοθέτη στο απολογητικό του υπόμνημα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δώρα Χρυσικού: Ο Λιγνάδης «δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015, έχω στοιχεία»

Δώρα Χρυσικού: Η ηθοποιός κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι ψεύδεται, ενώ αναφέρει ότι προτίθεται να καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές τα στοιχεία «εάν και εφόσον χρειαστεί», όπως γράφει.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δώρα Χρυσικού σε Λιγνάδη: “Έχω στοιχεία ότι δεν ήσουν στην Ιθάκη το 2015”

Την αντίδρασης της Δώρας Χρυσικού προκάλεσε ο ισχυρισμός του Δημήτρη Λιγνάδη πως το 2015 και συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο που φαίρεται να έγινε ο ένας βιασμός ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη. Aναφερόμενη σε αυτόν τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για βιασμό ηθοποιού η Δώρα Χρυσικού μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook “αδειάζει” …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Διαβάστε το στο to10.gr

Δώρα Χρυσικού σε Λιγνάδη: “Έχω στοιχεία ότι δεν ήσουν στην Ιθάκη το 2015”

Την αντίδρασης της Δώρας Χρυσικού προκάλεσε ο ισχυρισμός του Δημήτρη Λιγνάδη πως το 2015 και συγκεκριμένα τη χρονική περίοδο που φαίρεται να έγινε ο ένας βιασμός ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη. Aναφερόμενη σε αυτόν τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για βιασμό ηθοποιού η Δώρα Χρυσικού μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook “αδειάζει” τον Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνοντας […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Χρυσικού για Λιγνάδη: "Δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015"

"Έχω στοιχεία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δώρα Χρυσικού: Ο Λιγνάδης «δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015, έχω στοιχεία»

Δώρα Χρυσικού: Η ηθοποιός κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι ψεύδεται, ενώ αναφέρει ότι προτίθεται να καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές τα στοιχεία «εάν και εφόσον χρειαστεί», όπως γράφει.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη