#Δώρα Χρυσικού

Δωρα Χρυσικου: Από μένα μια μεγάλη μούντζα – Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση

olympia.gr
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού στο Facebook, περιγράφοντας την περιπέτεια της με τον ΕΟΠΥΥ που αν και πρώην καρκινοπαθής την έβγαλε εκτός δικαιούχων, επειδή λόγω προσαυξήσεων χρωστάει… 60 ευρώ. «Δεν ξέρω τι λέει το 41% για την κυβερνησάρα και τον υπέρκομψο, εγώ ξέρω οτι σήμερα που ο ογκολόγος μου πήγε να […] Δωρα Χρυσικου: Από μένα μια μεγάλη μούντζα – Είστε συμμορία, όχι κυβέρνηση - olympia
09:28 14/04/2024

Η Δώρα Χρυσικού έκανε το άκομψο σχόλιο που δέχτηκε όσο νοσούσε από καρκίνο, δύναμη και αυτοφροντίδα

queen.gr
Η τηλεοπτική Αρετή στη Γη της Ελιάς έγινε σύμβολο δύναμης μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο και δύο ήταν οι λόγοι που το έκανε.Περισσότερα...
23:09 27/03/2024

Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με μάζευε από τα πεζοδρόμια, πάθαινα κρίσεις και διπλωνόμουν στα δύο»

zappit.gr
Την Δώρα Χρυσικού υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της δημόσιας […] The post Σοκάρει η Δώρα Χρυσικού: «Με μάζευε από τα πεζοδρόμια, πάθαινα κρίσεις και διπλωνόμουν στα δύο» appeared first on Zappit.
19:00 27/03/2024

Δώρα Χρυσικού: «Ήμασταν σε διαδικασία εξωσωματικής και ευτυχώς που δεν συνέβη, συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί»

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27/3 η Δώρα Χρυσικού. Η γνωστή To άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Ήμασταν σε διαδικασία εξωσωματικής και ευτυχώς που δεν συνέβη, συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 27/03/2024

Δώρα Χρυσικού: «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου» – Λύγισε η Ζαμπέτογλου

zappit.gr
Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο […] The post Δώρα Χρυσικού: «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα γιατί δεν είναι δικά μου» – Λύγισε η Ζαμπέτογλου appeared first on Zappit.
18:00 27/03/2024

Η μεγάλη περιπέτεια, το ψέμα και η κίνηση του Ντάνου στη Γη της ελιάς που μπορεί να αποβεί «μοιραία»

queen.gr
Η Δώρα Χρυσικού περνά τη πιο δύσκολη της περιπέτεια στη Γη της ελιάς και με λιγοστούς συμμάχους. Ποια θα τη σώσει και ποιος θα την «κάψει»;Περισσότερα...
15:09 01/03/2024

Δύο γυναίκες σε αδιέξοδο στη Γη της ελιάς και το νέο στοίχημα της Αρετής για να πάρει εκδίκηση

queen.gr
Η Δώρα Χρυσικού θα συνεχίσει να είναι απολαυστική με τις εμμονές της στη Γη της ελιάς. Αυτή τη φορά έχει σχέδιο. Περισσότερα...
22:09 21/02/2024

Δώρα Χρυσικού: «Δημιούργησα έναν χάρτη για τους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο» (vid)

monopoli.gr
Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε στο "Mega Καλημέρα" για τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά και τη στήριξή της στο κίνημα #MeToo.
12:53 09/02/2024

Η Δώρα Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Φοβόμουν ότι θα πεθάνω, αλλά μου δόθηκε μια νέα ευκαιρία»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη […] The post Η Δώρα Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Φοβόμουν ότι θα πεθάνω, αλλά μου δόθηκε μια νέα ευκαιρία» appeared first on Zappit.
11:00 09/02/2024

Η εγκυμοσύνη της Δήμητρας και η σύλληψη της Αρετής: Στη Γη της ελιάς έχουμε μεγάλες εκπλήξεις

queen.gr
Η ανήσυχη τηλεοπτικά Δώρα Χρυσικού ετοιμάζεται να θριαμβεύσει ξανά ως Αρετή στη Γη της ελιάς. Πώς θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα ατύχημα;Περισσότερα...
18:17 31/01/2024

Το συγκινητικό αντίο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, ένας γάμος και ένας χωρισμός

queen.gr
Το spoiler για Στάθη και Ιουλία για το μέλλον τους στη Γη της ελιάς από τη Δώρα Χρυσικού. Περισσότερα...
20:09 26/01/2024

Η Δώρα Χρυσικού εξομολογείται για τον καρκίνο: «Τα τελευταία δύο χρόνια ζω με τρίμηνα»

zappit.gr
Η Δώρα Χρυσικού αποτελεί όχι μόνο μία αξιόλογη περίπτωση ηθοποιού αλλά και μία αξιοθαύμαστη περίπτωση ανθρώπου, που κατάφερε να πολεμήσει […] The post Η Δώρα Χρυσικού εξομολογείται για τον καρκίνο: «Τα τελευταία δύο χρόνια ζω με τρίμηνα» appeared first on Zappit.
19:00 26/12/2023

Δώρα Χρυσικού: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω απ’ όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη»

tlife.gr
Για την εξέλιξη της υπόθεσης των μηνύσεων που έχει δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη μετά την To άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω απ’ όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 03/12/2023

Σε δίκη παραπέμπονται Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού για την υπόθεση Κιμούλη

news.gr
Στο εδώλιο θα καθίσουν και δύο γιατροί για έκδοση ψευδών βεβαιώσεων υγείας στην Ζέτα Δούκα
20:37 30/11/2023

Εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και το Νίκο Ψαρρά

olympia.gr
Σε δίκη παραπέμπονται οι δυο γιατροί που έχουν δώσει βεβαιώσεις σχετικά με τα προβλήματα υγεία που παρουσιάστηκαν στη Ζέτα Δούκα λόγω της πίεσης που ισχυρίζεται ότι δεχόταν από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Σε δίκη όμως παραπέμπεται και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία. Σε δίκη παραπέμπεται και η Δώρα Χρυσικού […] Εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και το Νίκο Ψαρρά - olympia
19:28 30/11/2023

Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού: Παραπέμπονται σε δίκη - Έδωσαν ψευδείς βεβαιώσεις για προβλήματα υγείας

ProtoThema.gr
Η Ζέτα Δούκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ
15:00 30/11/2023

Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή της Αρετής

youfly.com
Η Δώρα Χρυσικού, η Αρετή, στην σειρά του MEGA "Η Γη της Ελιάς" αποκάλυψε στο Youfly.com ότι ένας άνδρας θα έρθει στην ζωή της. The post Η Γη της Ελιάς: Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή της Αρετής appeared first on Youfly.
13:58 21/11/2023

Δώρα Χρυσικού: Η Γη της Ελιάς, τα θεατρικά σχέδια και η αγάπη για ζωή

youfly.com
Η Δώρα Χρυσικού μιλάει αποκλειστικά στο Youfly.com για τον ρόλο της Αρετής στη Γη της Ελιάς αλλά και τα θεατρικά της σχέδια. The post Δώρα Χρυσικού: Η Γη της Ελιάς, τα θεατρικά σχέδια και η αγάπη για ζωή appeared first on Youfly.
21:58 17/11/2023

Καθηλώνει η Δώρα Χρυσικού για το δύσκολο χειρουργείο της: «Γιατρέ, μου την αφήσατε ή την αφαιρέσατε τη μήτρα;»

zappit.gr
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Δώρα Χρυσικού, το Σάββατο, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο πλατό της εκπομπής «Όλα […] The post Καθηλώνει η Δώρα Χρυσικού για το δύσκολο χειρουργείο της: «Γιατρέ, μου την αφήσατε ή την αφαιρέσατε τη μήτρα;» appeared first on Zappit.
19:00 04/11/2023

Δώρα Χρυσικού: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τον καρκίνο και την υστερεκτομή

instyle.gr
Η Δώρα Χρυσικού μίλησε ανοικτά για την περιπέτεια με τον καρκίνο και την υστερεκτομή στην οποία υπεβλήθη. Σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή  «Όλα για τη Ζωή μας» η ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας της. Αυτό, όπως είπε, το διαπίστωσε έπειτα από μία προσπάθεια εξωσωματικής. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε […] The post Δώρα Χρυσικού: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τον καρκίνο και την υστερεκτομή appeared first on InStyle.
15:46 04/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load