Tik Talk: Δάκρυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδερφό του Θάνο – «Δεν το έχω ξεπεράσει»

00:00 - 26/02/2021

Στο πλατό του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή «Tik Talk» του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος. Ως είθισται, οι συντελεστές της εκπομπής του είχαν ετοιμάσει ένα αφιερωματικό βίντεο το οποίο όμως γέμισε με δάκρυα τα μάτια του Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο λόγος ήταν πως ο αντίκρισε σε αυτό τον πολυαγαπημένο αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δάκρυσε μιλώντας για τον αδελφό του: Δεν το έχω ξεπεράσει

«Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό και έχω φάει μηνύσεις για εξύβριση»

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος : Λύγισε μιλώντας για τον αδελφό του – Η αποκάλυψη για υπόθεση βιασμού

Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος «έσπασε τη σιωπή του», μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, τις αναμνήσεις που έχει μαζί του, καθώς το ελληνικό κίνημα #metoo αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν τον ενέπλεξαν σε υπόθεση βιασμού

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» μιλώντας για τον αδελφό του – Η αποκάλυψη για υπόθεση βιασμού

Σχεδόν 12 χρόνια μετά από την τελευταία του συνέντευξη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Σρόϊτερ και μίλησε…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο

Σε μια πολύ ευαίσθητη έκφραση αγάπης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του…

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο – «Δεν το έχω ξεπεράσει»

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην αρχή της […] The post Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο – «Δεν το έχω ξεπεράσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε για τον αδελφό του Θάνο – “Δεν το ξεπέρασα, ήταν πάντα ο προστάτης μου”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ και του Tik Talk. Ο γνωστός καλλιτέχνης και To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε για τον αδελφό του Θάνο – “Δεν το ξεπέρασα, ήταν πάντα ο προστάτης μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Tik Talk: Γιατί κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Δεν το έχω ξεπεράσει» [video]

Γιατί κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ; “Για τον Θάνο…” πρόδωσε με δυσκολία ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Alpha. Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην αρχή της παρουσίας του στο στούντιο όταν και αντίκρισε στο εισαγωγικό βίντεο το πρόσωπο του […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Tik Talk: Γιατί κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Δεν το έχω ξεπεράσει» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο – «Δεν το έχω ξεπεράσει» (βίντεο)

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην αρχή της παρουσίας του στο στούντιο όταν και αντίκρισε στο εισαγωγικό βίντεο το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, Θάνου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια. Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε κυριολεκτικά να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θάνο: Δεν το έχω ξεπεράσει!

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής συγκινήθηκε όταν είδε το πρόσωπο του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θάνο: Δεν το έχω ξεπεράσει!

Διαβάστε το στο spoilers

«Δεν το έχω ξεπεράσει»: Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδερφό του Θάνο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μία σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση κατέρρευσε μιλώντας για τον αδερφό του. Τι είπε για το ελληνικό #metoo. «Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου. Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνηση για τον αδελφό του και η κατηγορία για βιασμό

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, Θάνο, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό του παρελθόντος, όταν κατηγορήθηκε για βιασμό.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο – «Δεν το έχω ξεπεράσει»

Καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη νύχτα της Πέμπτης στον Alpha. Ο αγαπημένος παρουσιαστής, στην αρχή της παρουσίας του στο στούντιο όταν και αντίκρισε στο εισαγωγικό βίντεο το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, Θάνου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια. Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορούσε κυριολεκτικά να […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε μιλώντας για τον αδελφό του, Θάνο (video)

«Δεν το έχω ξεπεράσει»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνηση για τον αδελφό του και η κατηγορία για βιασμό

Ανδρέας Μικρούτσικος: Μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, Θάνο, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό του παρελθόντος, όταν κατηγορήθηκε για βιασμό.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας