Σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί»
13:48 - 26/02/2021
Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή “Love it”, δηλώνοντας […]
The post Σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Σαλαγκούδη - Σοκαρισμένη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου: Ήθελε να με εκδικηθεί
«Ήθελε να με εκδικηθεί, ήθελε σαν τρελός να φύγω. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ! Έχω μείνει παγωτό!»
Διαβάστε το στο Ανθή Σαλαγκούδη για δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί – Έχει τεράστια πικρία που έφυγε»
«Αισθανόμουν αδικημένη, σε κάθε αγώνα που χάναμε το έριχναν σε εμένα. Ήθελα να φύγω με μια ευχάριστη εικόνα γι’ αυτό. Εάν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση. Δεν ήθελα να καβγαδίζω μπροστά στις κάμερες, ο Περικλής δεν το σεβάστηκε αυτό. Τα υπόλοιπα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον πάρουν με το μέρος […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη για δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί – Έχει τεράστια πικρία που έφυγε» appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Έμεινε παγωτό η Ανθή Σαλαγκούδη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί»
Οι πρώτες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Τις πρώτες δηλώσεις έκανε στην εκπομπή Love It στον ΣΚΑΪ η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. «Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν στις δικές μου ήττες. Δεν […]
The post Survivor: Έμεινε παγωτό η Ανθή Σαλαγκούδη με τις δηλώσεις Κονδυλάτου – «Ήθελε να με εκδικηθεί» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grSurvivor: Σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη - "Ο Περικλής ήθελε να με εκδικηθεί επειδή έφυγε" [Βίντεο]
Οι πρώτες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor - "Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει την μπιφτέκα πολλές φορές μέσα στην ημέρα"
Διαβάστε το στο thetoc.grSurvivor spoiler: Σε σοκ η Ανθή Σαλαγκούδη – Ήθελε να με εκδικηθεί
Survivor: Η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΙ έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε απόλυτο σοκ με όσα άκουσε από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor spoiler: Σε σοκ η Ανθή Σαλαγκούδη – Ήθελε να με εκδικηθεί
Διαβάστε το στο spoilers