Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος οπαδός του Παναθηναϊκού πήρε πρόστιμο λόγω της υποδοχής, θα το καλύψω εγώ»
14:15 - 26/02/2021
Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος οπαδός του Παναθηναϊκού πήρε πρόστιμο λόγω της υποδοχής, θα το καλύψω εγώ»
26/02/2021
Ο Μάριο Χεζόνια έφτασε χθες (25/2) στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού και αποθεώθηκε από 500 οπαδούς της ομάδας. Στις πρώτες του δηλώσεις λοιπόν δεν γινόταν να μην σταθεί σε αυτό.
"Νιώθω απίστευτα, δεν έχω λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που μετά από καιρό ήρθα στην ομάδα και θα ξεκινήσω να παίζω" δήλωσε αρχικά ο Κροάτης για να προσθέσει:
"Ήξερα ότι οι φίλαθλοί μας ειναι τρελοί, είμαι και εγώ έτσι, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Είναι σίγουρα οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Είμαστε εν μέσω πανδημίας και με υποδέχθηκαν με
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (video)
H KAE Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα βίντεο για τον Μάριο Χεζόνια και την άφιξη του στην Αθήνα, με τον Κροάτη σούπερ σταρ να μιλάει ξανά για ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (vid)
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε ξανά για την... τρελή υποδοχή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τόνισε πως θα τακτοποιήσει όποιο πρόστιμο προκύψει στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες (25/2) στο αεροδρόμιο!
Continue reading Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (vid) at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΕπικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (video)
Lamianow.gr
Επικός Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο στο αεροδρόμιο, θα το τακτοποιήσω εγώ» (video)
H KAE Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα βίντεο για τον Μάριο Χεζόνια και την άφιξη του στην Αθήνα, με τον Κροάτη σούπερ σταρ να μιλάει ξανά για την τρελή υποδοχή του στο αεροδρόμιο. Ο νέος άσος του τριφυλλιού δήλωσε, μάλιστα, ότι θα τακτοποιήσει όποιο πρόστιμο προκύψει στους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες (25/2) στο αεροδρόμιο! “Νιώθω απίστευτα. Δεν έχω λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΧεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο, θα το τακτοποιήσω εγώ!»
Ο Μάριο Χεζόνια κατά την άφιξή του στην Αθήνα μίλησε για την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού και υποσχέθηκε
Το άρθρο Χεζόνια: «Αν κάποιος πήρε πρόστιμο, θα το τακτοποιήσω εγώ!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr