Ανθή Σαλαγκούδη: Έμεινε “παγωτό” με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για εκείνη – “Έχω πάθει σοκ”
14:24 - 26/02/2021
Στην εκπομπή Love It παραχώρησε τη πρώτη της συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη, δυο ημέρες μετά την
To άρθρο Ανθή Σαλαγκούδη: Έμεινε “παγωτό” με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για εκείνη – “Έχω πάθει σοκ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω πάθει σοκ με τις δηλώσεις του Περικλή»
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι παρακολούθησε τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Περικλής Κονδυλάτος, μένοντας εμβρόντητη με όλα αυτά που είπε για εκείνη
Διαβάστε το στο Survivor – Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω πάθει σοκ με τις δηλώσεις του Περικλή»
Στην εκπομπή Love It παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη, δυο ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι παρακολούθησε τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Περικλής Κονδυλάτος, μένοντας εμβρόντητη με όλα αυτά που έχει πει για εκείνη. «Αισθανόμουν αδικημένη από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με […]
Διαβάστε το στο Newside.grSurvivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη έμεινε.... "παγωτό" από τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου
Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή “Love it”, δηλώνοντας σοκαρισμένη με όλα όσα είπε για την ίδια ο Περικλής Κονδυλάτος.
Διαβάστε το στο thebest.grSurvivor 2021 - Ανθή Σαλαγκούδη: Έχω μείνει παγωτό με τις δηλώσεις του Περικλή
Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα του «Love it» για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 2021», αφού είδε τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου στα Μ.Μ.Ε.Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Ανθή Σαλαγκούδη μετά από την αποχώρησή της από το «Survivor 2021». Η παίκτρια άκουσε τις δηλώσεις του «φίλου» της Περικλή Κονδυλάτου μετά από την έξοδό του από το παιχνίδι και έμεινε κυριολεκτικά εμβρόντητη…
Απαντώντας στα όσα της καταλογίζει ο πρώην κολλητός «φίλος» της και βασικός υποστηρικτής της στην ομάδα, η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία «αναρρώνει» από την ταλαιπωρία σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι στην κάμερα του «Love It».
«Αδικημένη αισθανόμουν από
Διαβάστε το στο ieidiseis.grSurvivor – Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω πάθει σοκ με τις δηλώσεις του Περικλή»
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι παρακολούθησε τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Περικλής Κονδυλάτος, μένοντας εμβρόντητη με όλα αυτά που είπε για εκείνηΣτην εκπομπή Love It παραχώρησε τη πρώτη της συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη, δυο ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι παρακολούθησε τις δηλώσεις που έκανε για […]
Διαβάστε το στο dete.gr