Ελισάβετ: Προτεραιότητα η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου.
15:35 - 14/10/2019
«Η προτεραιότητα της κυβέρνησής μου ήταν πάντα να εξασφαλισθεί μια έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου», διαβεβαίωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ, στην αποκαλούμενη «Queen"s Speech». «Η κυβέρνησή μου προβλέπει να εργασθεί για τη δημιουργία μιας νέας σύμπραξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση στη βάση των ελεύθερων συναλλαγών και μιας φιλικής συνεργασίας», πρόσθεσε η 93χρονη Ελισάβετ, η οποία μίλησε ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της κυβέρνησης, Μπόρις Τζόνσον, όπως το θέλει η παράδοση, κατά την έναρξη της συνόδου του κοιν
The post Ελισάβετ: Προτεραιότητα η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου. appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλισσα Ελισάβετ στο κοινοβούλιο: Προτεραιότητα η έξοδος από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου
Η βασίλισσα Ελισάβετ κήρυξε σήμερα την έναρξη των εργασιών του βρετανικού κοινοβουλίου με την καθιερωμένη ομιλία της, δύο εβδομάδες πριν από την 31η Οκτωβρίου, ημερομηνία της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΟ λόγος της βασίλισσας: Προτεραιότητα η έξοδος από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου!
«Η προτεραιότητα της κυβέρνησής μου ήταν πάντα να εξασφαλισθεί μια έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου», διαβεβαίωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ, στην αποκαλούμενη «Queen’s Speech». «Η κυβέρνησή μου προβλέπει να εργασθεί για τη δημιουργία μιας νέας σύμπραξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση στη βάση των ελεύθερων συναλλαγών...
The post Ο λόγος της βασίλισσας: Προτεραιότητα η έξοδος από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου! appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.gr