Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Είναι ντροπή της δικαιοσύνης” – Η εξήγηση για τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και τον “μέτριο” Μπιμπίλα

11:15 - 27/02/2021

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την υπόθεση Λιγνάδη, τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες To άρθρο Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Είναι ντροπή της δικαιοσύνης” – Η εξήγηση για τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και τον “μέτριο” Μπιμπίλα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέες δηλώσεις Κούγια για υπόθεση Λιγνάδη: «Είναι ντροπή της δικαιοσύνης» - Η εξήγηση για τον «μέτριο» Μπιμπίλα

Ο ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπη΄της Σίσσυς Χρηστίδου 

Διαβάστε το στο

Νέες δηλώσεις Κούγια για υπόθεση Λιγνάδη: Είναι ντροπή της δικαιοσύνης - Η εξήγηση για τον «μέτριο» Μπιμπίλα (Βίντεο)

Διαβάστε το στο

Κούγιας: «Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη» – Τι είπε για τον Μπιμπίλα; (vid)

Οι δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια. Μιλώντας σε εκπομπή του οπεν, για την απόφαση προφυλάκισης του πελάτη του, ο γνωστός ποινικολόγος, αφού αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες που ακολουθήθηκαν στην όλη διαδικασία μέχρι να οδηγηθεί ο εντολέας του χθες το απόγευμα στις φυλακές Τριπόλεως όπου και κρατείται, αναφέρθηκε στις καταγγελίες ενώ σχολίασε: «Η […] Το άρθρο Κούγιας: «Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη» – Τι είπε για τον Μπιμπίλα; (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κούγιας για τους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και τον “μέτριο” Μπιμπίλα του Λιγνάδη (video)

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την υπόθεση Λιγνάδη, τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι», τις μηνύσεις που ετοιμάζει για όσους κατηγόρησαν τον πελάτη του και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» στον Σπύρο Μπιμπίλα. «Είναι μεγάλη μου τιμή σε τέτοιες υποθέσεις να είμαι ο δικηγόρος που καλείται να τους αντιμετωπίσει όλους, αρκεί να ακολουθώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νέες δηλώσεις Κούγια για υπόθεση Λιγνάδη: «Είναι ντροπή της δικαιοσύνης» – Η εξήγηση για τον «μέτριο» Μπιμπίλα

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα Σάββατο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την υπόθεση Λιγνάδη,  εξήγησε τη δήλωσή του «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»  και αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» για τον Σπύρο Μπιμπίλα. «Είναι μεγάλη μου τιμή σε τέτοιες υποθέσεις να είμαι ο δικηγόρος που καλείται να τους αντιμετωπίσει όλους, αρκεί να ακολουθώ το σύστημα αξιών που εγώ θέλω, να διαβάζω τη δικογραφία και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της