Ιάσονας Παπαματθαίου: “Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης” – Τι είπε για τη συνεργασία με τον ηθοποιό που καταγγέλλει ο Άνθης;
12:24 - 27/02/2021
Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου για το θέμα
To άρθρο Ιάσονας Παπαματθαίου: “Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης” – Τι είπε για τη συνεργασία με τον ηθοποιό που καταγγέλλει ο Άνθης; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιάσονας Παπαματθαίου : «Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο ηθοποιός Ιάσονας Παπαματθαίου στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν ταλανίσει το χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο Ιάσονας Παπαματθαίου : «Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο ηθοποιός Ιάσονας Παπαματθαίου στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν ταλανίσει το χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο tanea.grΙάσονας Παπαματθαίου: «Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (vid)
«Θέλω να πω πολύ γενικά ότι με όλες αυτές τις υποθέσεις που έχουν βγει στον αέρα και μας απασχολούν, σε κάποιες υποθέσεις είχα ακούσει ιστορίες και φήμες για κάποιους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι αν δεν είσαι αυτόπτης μάρτυρας ή θύμα, δε μπορείς να κινηθείς νομικά. Σε άλλες υποθέσεις, έπεσα από τα σύννεφα. […]
The post Ιάσονας Παπαματθαίου: «Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΙάσονας Παπαματθαίου – Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
Ο Ιάσονας Παπαματθαίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. «Θέλω να πω πολύ γενικά ότι με όλες αυτές τις...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιάσονας Παπαματθαίου – Η μητέρα μου έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
Διαβάστε το στο spoilers