Θέμης Αδαμαντίδης: «Έκρυβα τους χρυσούς δίσκους από τα παιδιά μου, δεν ήθελα να ρισκάρω»

17:06 - 27/02/2021

Στον καναπέ του Σου Κου Family κάθισε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μίλησε για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα αλλά […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Έκρυβα τους χρυσούς δίσκους από τα παιδιά μου, δεν ήθελα να ρισκάρω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Έκρυβα τους χρυσούς δίσκους μου στην αποθήκη γιατί ήθελα τα παιδιά μου να γνωρίσουν εμένα

Τι ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης στην εκπομπή Σου Κου Family.  Στον καναπέ του Σου Κου Family με την Αντελίνα Βαρθακούρη και τον Χάρη Βαρθακούρη κάθισε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μίλησε για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα αλλά και το πόσο δεν ήθελε η δημοφιλία του να περάσει στα πέντε παιδιά του. «Στο τελευταίο μου τραγούδι παίζει ο προτελευταίος μου γιος, έχω πέντε. Τα τελευταία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο…Κι ο δεύτερος αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Ο μεγάλος είναι 34 και 4 ο μικρός. Από μια χρονολογία και μετά, δεν πήγαινα να παραλάβω τους χρυσούς δίσκους, τότε που υπήρχε υγιής δισκογραφία. Εγώ τους έκρυβα γιατί ήθελα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο